Ελλαδα

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μπορεί να συλληφθεί», λέει ο Απ. Λύτρας

Υπάρχουν 9 βίντεο στο διαδίκτυο, προσθέτει ο δικηγόρος της 28χρονης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στάθης Παναγιωτόπουλος
Στάθης Παναγιωτόπουλος © YouTube

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν αποκλείεται να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αναφέρει ο δικηγόρος της 28χρονης για την υπόθεση με το revenge porn.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με σύλληψη για την υπόθεση του revenge porn. Αυτό ανέφερε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος εκπροσωπεί την 28χρονη.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση έρχεται λίγες ώρες μετά τις πληροφορίες ότι Αντώνης Κανάκης και Στάθης Παναγιωτόπουλος είχαν πιαστεί στα χέρια.

Η 28χρονη, πρώην σύντροφος του παρουσιαστή, τον έχει καταγγείλει και έχει υποβάλει μήνυση σε βάρος του για τη δημοσιοποίηση προσωπικών τους στιγμών στο διαδίκτυο χωρίς την συγκατάθεσή της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και ο πρώην παρουσιαστής στο «Ράδιο Αρβύλα» να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Λύτρας επεσήμανε ότι σε περίπτωση που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος συλληφθεί, θα βρεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Στάθης Παναγιωτόπουλος και revenge porn - Υπάρχουν 9 βίντεο στο διαδίκτυο

Μιλώντας νωρίτερα στον ΑΝΤ1 για την υπόθεση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και το revenge porn, ο δικηγόρος της 28χρονης ξεκαθάρισε ότι υπάρχουν αρκετά βίντεο στο διαδίκτυο με προσωπικές στιγμές του θύματος χωρίς τη συγκατάθεσή της. «Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο» τόνισε σήμερα Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021.

«Εγώ εκπροσωπώ την κόρη φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία» εξήγησε ο δικηγόρος.

Η 28χρονη που έκανε τη νέα καταγγελία, είναι οικογενειακή φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Αποφάσισε να μιλήσει μετά τις αποκαλύψεις της πρώην συντρόφου του παρουσιαστή, που πυροδότησαν καταιγιστικές εξελίξεις.

Ανασφαλής και με ψυχολογικά προβλήματα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος - Τι δηλώνει ο δικηγόρος της 28χρονης

«Αυτός ο τύπος έχει θέματα ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως και προβλήματα ανασφάλειας, διότι δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο για να κάνει τέτοιες ενέργειες» συνέχισε ο δικηγόρος της 28χρονης

«Σε ότι αφορά τα θύματα και την "έλξη" για εκείνον, προφανώς έχει παίξει ρόλο η τηλεόραση και η δημοσιότητα του. Έχει εκμεταλλευθεί αυτό που του προσφέρει η αναγνωρισιμότητα του, για να συνάψει τις επαφές» εκτίμησε.

Και ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι υπήρχε οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το πορνό εκδίκησης που ανέβασε στο διαδίκτυο, και το ποσό αυτό ξεπερνά τα 120 ευρώ, τότε «μιλάμε για κακούργημα».

«Το αδίκημα είναι Αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της. Κάναμε χθες επισήμως την καταγγελία και περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη» κατέληξε ο δικηγόρος της 28χρονης για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και το revenge porn, επισημαίνοντας ότι δεν αποκλείεται να υπάρχει σύλληψη.

Με την έρευνα σε εξέλιξη έχει ξεκινήσει η συζήτηση για το τι ποινή μπορεί να επιβληθεί στον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ