Ελλαδα

Έδεσσα: Ελεύθερος με όρους ο 33χρονος για τον ξυλοδαρμό 17χρονης

Τι φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ελεύθερος με όρους ο 33χρονος για ξυλοδαρμό της 17χρονης στην Έδεσσα
Ελεύθερος με όρους ο 33χρονος για ξυλοδαρμό της 17χρονης στην Έδεσσα © Pixabay

Ελεύθερος με όρους ο 33χρονος για τον ξυλοδαρμό 17χρονης στην Έδεσσα. Τι είπε στην απολογία του.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 33χρονος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της 17χρονης συντρόφου του στην Έδεσσα, μετά την απολογία του στον ανακριτή.

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αποφασίστηκε να του επιβληθούν οι εξής περιοριστικοί όροι: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής του, απαγόρευση προσέγγισης της κοπέλας σε απόσταση 100 μέτρων, όπως επίσης απαγόρευση κάθε είδους επικοινωνίας μαζί της, είτε τηλεφωνική είτε ηλεκτρονική.

Τι υποστήριξε ο κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό

Απολογούμενος, ο κατηγορούμενος έδωσε τη δική του θέση για το καταγγελλόμενο περιστατικό, αρνούμενος τις κατηγορίες που του αποδίδονται για αρπαγή ανήλικης, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ζήτησε συγγνώμη κατά την απολογία του στον ανακριτή ενώ υποστήριξε ότι δεν έβαλε την κοπέλα δια της βίας στο αυτοκίνητό του και ότι της πρότεινε να την πάει στο νοσοκομείο αλλά εκείνη αρνήθηκε και του είπε να την πάει σπίτι όπως και έγινε.

Παραδέχθηκε ωστόσο ότι χαστούκισε την κοπέλα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της ανήλικης, ο 33χρονος την περίμενε έξω από το σπίτι της τα ξημερώματα της Κυριακής. «Ήταν κρυμμένος και την περίμενε καθώς γυρνούσε από έξοδο, την αιφνιδίασε και άρχισε να την χτυπάει και την έσυρε από τα μαλλιά μέχρι το αυτοκίνητό του».

Πρόσθεσε, επίσης, ότι ο δράστης όταν συνειδητοποίησε ότι από τα χτυπήματα η κοπέλα αιμορραγούσε την απείλησε να μην αναφέρει το περιστατικό στη μητέρα της.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ