Ελλαδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σήμερα στον ανακριτή

Νέες καταγγελίες στο «φως»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σήμερα στον ανακριτή
Στάθης Παναγιωτόπουλος © YouTube

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Απολογείται σήμερα, Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου στον ανακριτή, για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα.

Σήμερα, Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά τις καταγγελίες και τη σύλληψή του για revenge porn

Ο πρώην παρουσιαστής, μετά τις αποκαλύψεις για τη δράση του, την ανάρτηση ροζ βίντεο πρώην συντρόφων του σε πορνογραφικές ιστοσελίδες δίχως τη συγκατάθεσή τους, παραμένει υπο κράτηση, κάνοντας Χριστούγεννα στο κελί.

Ο ίδιος, πάντως, υποστήριξε ότι είχε ανεβάσει μεν τα σεξουαλικού περιεχομένου βίντεο, ωστόσο ισχυρίζεται ότι προ τριετίας τα κατέβασε και δεν γνωρίζει ποιος και εάν τα ανέβασε στη συνέχεια. Κάποια βίντεο παρέμεναν αναρτημένα στα πορνογραφικές ιστοσελίδες μέχρι και πριν λίγες ημέρες, από χρήστη που το ψευδώνυμό του είχε τη χρονολογία γέννησης του Στάθη Παναγιωτόπουλου και όπως και οι εκατοντάδες φωτογραφίες συνοδεύονταν από εμετικά σχόλια του ανθρώπου που τα είχε ανεβάσει και υποστήριζε ότι πρόκειται για πρώην συντρόφους του. 

Αντιμέτωπος με 10ετή κάθειρξη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Σημειώνεται ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι αντιμέτωπος με κάθειρξη 10 ετών, μετά την απαγγελία κακουργηματικής κατηγορίας σε βάρος του από τον εισαγγελέα.

Η ποινική δίωξη που του ασκήθηκε αφορά το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ' εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, πράξη που είναι σε κακουργηματικό βαθμό.

Σχολιάζοντας την ασκηθείσα ποινική δίωξη, ο συνήγορός του Γιώργος Δακουράς, έκανε λόγο για «νομικό άλμα» και υπερβολή, τονίζοντας ότι η πράξη αυτή «δεν συνδέεται με οικονομικό όφελος». «Ο ισχυρισμός του (εντολέα μου) είναι είναι ότι αυτό που έκανε ήταν ένα τεράστιο λάθος. Έχει λήξει όμως εδώ και χρόνια. Δεν έχει καμία σχέση με τις αναρτήσεις που βρέθηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες από άγνωστο πρόσωπο που μπορεί να τα είχε στην κατοχή του ή να τα αναπαρήγαγε από παλιά», ανέφερε σε δηλώσεις του έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Αποκάλυψε, δε, πως στο πλαίσιο της υπερασπιστικής γραμμής υποβλήθηκε αίτημα για να ελεγχθεί από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τόσο η ηλεκτρονική διεύθυνση, όσο και ο χρόνος των επίμαχων αναρτήσεων.

Την ίδια ώρα, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κάνει φύλλο και φτερό τους υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, προσπαθώντας να χαρτογραφήσει τα ψηφιακά του πεπραγμένα.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της πρώτης καταγγέλλουσας, ακόμα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες της με προσωπικές στιγμές που είχε με τον παρουσιαστή, ενώ λέει πως κακώς δεν ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία από τις αρχές και στη δική της περίπτωση.

Στάθης Παναγιωτοπούλος: Τέσσερις νέες καταγγελίες από κοπέλες σε βάρος του

Ωστόσο, οι καταγγελίες σε βάρος του Παναγιωτόπουλου δεν έχουν τέλος, καθώς ακόμη τέσσερις περιπτώσεις βλέπουν το «φως».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, λίγες ώρες προτού ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μεταφερθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί, η δικηγόρος της πρώτης καταγγέλλουσας, Σταυρούλα Πρίλη, δήλωσε ότι υπάρχουν τέσσερις νέες καταγγελίες σε βάρος του Παναγιωτόπουλου.

«Βρίσκομαι σε επικοινωνία αυτήν την στιγμή, αυτές τις μέρες, με άλλες 4 κυρίες, οι οποίες είχαν σχέση με τον καταγγελλόμενο. Δεν γνωρίζουν αν έχουν καταγραφεί κάποιες εξ’ αυτών και κάποιες άλλες γνωρίζουν ότι έχουν καταγραφεί, αλλά δεν γνωρίζουν αν έχουν αναρτηθεί», ανέφερε η κυρία Πρίλη.

Κατά τις ίδιες πηγές, η μία από τις 4 καταγγέλλουσες, πρώην συντρόφους του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έχει χάσει τον ύπνο της γιατί, όπως λέει, φοβάται ότι μπορεί κι εκείνη να έχει πέσει θύμα του. «Η μία εξ’ αυτών είχε καταγραφεί με τη συναίνεσή της, αλλά δεν γνωρίζει αν έχουν διαγραφεί τα αρχεία από τον καταγγελλόμενο, γιατί του το είχε ζητήσει και αυτό. Οπότε είμαστε στην αναμονή των εξελίξεων και σε συνεννόηση με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος» προσέθεσε η δικηγόρος.

 

«Πηγή: https://www.athensvoice.gr/greece/740133-antimetopos-me-10eti-katheirxi-o-stathis-panagiotopoylos»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ