- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Τον δικό της Γολγοθά συνεχίζει να ανεβαίνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου ενάμιση χρόνο περίπου μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι στην Καλλιθέα.
Στο Παρίσι βρίσκεται η Ιωάννα Παλιοσπύρου για έναν νέο κύκλο θεραπειών ενάμισι χρόνο μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι.
Η Αννίτα Ναθαναήλ που βρίσκεται μαζί με την Ιωάννα στο Παρίσι, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από βίντεο, μέσα από το νοσοκομείο.
Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έγραψε: «1,5 χρόνο μετά την επίθεση ήταν ημέρα αξιολόγησης των εγκαυμάτων της Ιωάννας».
Μέσα από τα βίντεο η Ιωάννα Παλιοσπύρου φαίνεται να προχωρά στον διάδρομο του στρατιωτικού νοσοκομείου Percy Army Training Hospital, προκειμένου να επισκεφτεί το ιατρείο των ειδικών που την παρακολουθούν.
Ωστόσο ξαφνικά η Αννίτα Ναθαναήλ ανακοίνωσε στα instastories: «Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το βίντεο για να σας ενημερώσουμε σχετικά… Η αξιολόγηση ήταν πολύ σκληρή για την Ιωάννα και επακολούθησαν δύσκολες στιγμές για εκείνη…».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι προβλέπει η νομοθεσία για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και ποιους αφορά
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.