Ελλαδα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Θα δείξω το πρόσωπό μου μόλις είμαι έτοιμη

Το «Q&A» που έκανε στο Instagram με τις απαντήσεις που έδωσε στους διαδικτυακούς της φίλους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Θα δείξω το πρόσωπό μου μόλις είμαι έτοιμη
Ιωάννα Παλιοσπύρου © EUROKINNISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Θα δείξω το πρόσωπό μου μόλις είμαι έτοιμη - Έχω αγωνία για τα επόμενα στάδια της θεραπείας μου.

«Q&A» με τους φίλους της στο Instagram έκανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου και απάντησε σε ερωτήσεις για τη ζωής της, μετά την επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι

Η Ιωάννα δεν τον βάζει κάτω και συνεχίζει τη θεραπεία της, κάτι για το οποίο έχει μεγάλη αγωνία, όπως παραδέχτηκε. Παράλληλα, στην ερώτηση: «Θα δείξεις ποτέ το πρόσωπό σου; Σε αγαπάμε», απάντησε ότι θα το κάνει όταν νιώσει έτοιμη. 

Το «Q&A» της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο Instagram

«Θα δείξεις ποτέ το πρόσωπό σου; Σε αγαπάμε». «Ναι, θα το κάνω μόλις νιώσω έτοιμη».

paliospurou.jpg

«Πώς είσαι αυτό το διάστημα;». Αυτή τη στιγμή νιώθω δημιουργική και πως κυνηγάω στόχους και όνειρα».

qna.jpg

«Η αγάπη μας είναι τόσο μεγάλη για σένα, το νιώθεις;». «Ναι. Το εισπράττω κάθε μέρα και παίρνω πολλή δύναμη. Δεν ξέρω πώς να σας ευχαριστήσω».

qna1.jpg

«Απολαμβάνεις την αναγνωρισιμότητα ή σε φρικάρει;». «Τίποτα από τα δύο. Χαίρομαι πολύ για την αγάπη που εισπράττω και για την δύναμη που μου λέτε πως σας δίνω».

qna2.jpg

«Ιωάννα μας γλυκιά, πώς αισθάνεσαι για τον άνθρωπο που ευθύνεται για όλο αυτό;». «Η καρδιά μου, το μυαλό μου και η ζωή μου είναι τόσο γεμάτα από αγάπη, όμορφους ανθρώπους, ουσιαστικά πράγματα και στόχους που δεν υπάρχει χώρος για κάτι άλλο. Αν θα έπρεπε να πω κάτι, είναι λύπηση».

qna3.jpg

«Πώς διαχειρίζεσαι την κατάσταση με την πανδημία; Σε αγχώνει η συναναστροφή ή είσαι ψύχραιμη;». «Έχω κάνει το εμβόλιο. Φυσικά, προσέχω πολύ, αλλά χωρίς να με πιάνει πανικός. Προσπαθώ να ακούω τους ειδικούς».

qna4.jpg

Μετά το τέλος του «Questions & Answers», η Ιωάννα Παλιοσπύρου «ανέβασε» μία φωτογραφία της, ευχαρίστησε τους followers της για την συμπαράστασή τους και τους ευχήθηκε καλές γιορτές.

paliospurou2.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ