Ελλαδα

Στάθης Κουτμερίδης: Μιλά πρώτη φορά για την απώλεια της κόρης του

«Ας γίνει παράδειγμα για να εμβολιασθούν οι έγκυες»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 38χρονη κόρη του πρώην βουλευτή Σερρών του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη
Η 38χρονη κόρη του πρώην βουλευτή Σερρών του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη © Twitter

Συγκλονίζει ο πατέρας της Παρθένας Κουτμερίδου, Στάθης Κουτμερίδης μιλώντας για τον θάνατο της 38χρονης κόρης του.

Συγκλονίζουν τα λόγια του πρώην βουλευτή Σερρών του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη. Λίγες μέρες μετά τον άδικο χαμό της κόρης του Παρθένας, ο κ. Κουτμερίδης περιέγραψε αρχικά το κύμα της συμπαράστασης που δέχθηκε η οικογένειά του, όταν έγινε γνωστό ότι η Παρθένα, έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

«Είχα την υποχρέωση να μιλήσω, γιατί μέσα από τη δύναμη των ΜΜΕ ο κόσμος κινητοποιήθηκε και πήγε και έδωσε αίμα. Η Πάττυ ας αποτελέσει παράδειγμα για τις υπόλοιπες γυναίκες προκειμένου να πάνε να εμβολιαστούν», ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο κ. Κουτμερίδης.

«Στην αρχή υπήρχε μία αμφίσημη θέση από την επιστημονική κοινότητα για τον εμβολιασμό των εγκύων, τώρα αυτό έχει πλέον ξεκαθαρίσει. Ένα κορίτσι θυσιάστηκε από το μεγάλο της όνειρο να γίνει μανούλα. Έκανε εξωσωματική για να το πετύχει και φοβόταν να κάνει το εμβόλιο, είχε ταλαιπωρηθεί πολύ», συνέχισε.

«Έχει γίνει μεγάλη πρόοδος και αύξηση στους εμβολιασμούς των εγκύων μετά τον θάνατο της Πάττυ. Το παιδάκι της είναι καλά στην υγεία του. Ο εμβολιασμός των εγκύων θα αποτελέσει παρηγοριά για εμένα και την οικογένειά μου», κατέληξε ο κ. Κουτμερίδης.

Η 38χρονη δικηγόρος νόσησε από κορωνοϊό ενώ ήταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και γέννησε πρόωρα με καισαρική το μωρό της, που έμελλε όμως να μην κρατήσει ποτέ στην αγκαλιά της. Ο φόβος της μήπως το εμβόλιο έκανε κακό στο μωρό, την έκανε να μην εμβολιαστεί.

Πρόσφατα, μιλώντας στο MEGA, o γυναικολόγος που παρακολουθούσε την άτυχη γυναίκα, ανέφερε ότι η 38χρονη έμεινε ανεμβολίαστη λόγω των φόβων που είχε για τυχόν παρενέργειες αλλά και λόγω του συζύγου της, που όπως είπε την πίεζε να μην εμβολιαστεί. Ο σύζυγος της Παρθένας Κουτμερίδου δεν σχολίασε μέχρι σήμερα τα λόγια του γιατρού.

 

 
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ