Ελλαδα

Παρθένα Κουτμερίδου: Οδύνη στην κηδεία της (βίντεο)

Τραγικές φιγούρες ο πατέρας, ο αδελφός και ο σύζυγός της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Παρθένα Κουτμερίδου κηδεύτηκε στις Σέρρες - Η «Πάττυ» (ένθετη) ήταν κόρη πρώην βουλευτή
Η Παρθένα Κουτμερίδου κηδεύτηκε στις Σέρρες - Η «Πάττυ» (ένθετη) ήταν κόρη πρώην βουλευτή © thestival | Facebook

Την Παρθένα Κουτμερίδου αποχαιρέτησαν στην κηδεία της συγγενείς και φίλοι. Η «Πάττυ», η κόρη πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ήταν έγκυος και πέθανε από κορωνοϊό.

Το τελευταίο αντίο στην Παρθένα Κουτμερίδου που πέθανε από κορωνοϊό είπαν συγγενείς, φίλοι και γνωστοί. Η κηδεία της τελέστηκε μέσα σε βαρύ κλίμα. Η Παρθένα Κουτμερίδου άφησε την τελευταία της πνοή, ενώ βρισκόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ. Η κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη ήταν έγκυος στον 7ο μήνα όταν διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η Παρθένα Κουτμερίδου έφυγε από τη ζωή στα 38 της χρόνια. Οι γιατροί πρόλαβαν και πήραν το παιδί της με καισαρική.

Η κηδεία της κόρης του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ τελέστηκε στις Σέρρες λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου, στο χωριό Τριανταφυλλιά. Η ταφή της Παρθένας Κουτμερίδου έγινε στο νεκροταφείο του χωριού δίπλα στη μητέρα της, που πέθανε το 2013.

Ο αδελφός της, Θοδωρής Κουτμερίδης, συγκλόνισε στον επικήδειο λόγο του. Σύμφωνα με δημοσίευμα στο seleo.gr, είπε: «Θα είμαι κοντά πάντα στο παιδί σου, να του θυμίζω πως είχε την καλύτερη μανούλα και υπόσχομαι να του πως πως θυσίασες τη ζωή σου για να ζήσει αυτό».

 

Παρθένα Κουτμερίδου: Τραγική φιγούρα στη κηδεία ο πατέρας της και πρώην βουλευτής Σερρών

Η κηδεία τελέστηκε μέσα σε κλίμα οδύνης. Ο πατέρας της Παρθένας Κουτμερίδου και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο σύζυγός της και ο αδελφός της δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που συνέβη.

Η Παρθένα Κουτμερίδου δεν είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Ο γυναικολόγος ξεκαθάρισε ότι «της είπα να κάνει το εμβόλιο». Όπως τόνισε σε δηλώσεις του στο Mega, από την πρώτη στιγμή την προέτρεψε να εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό. Εκείνη, όμως, φοβόταν. Στις ίδιες δηλώσεις ο γυναικολόγος τόνισε ότι «ο σύζυγός της ήταν φανατικός αντιεμβολιαστής και την απέτρεψε από το να κάνει το εμβόλιο».

«Εγώ τη συμβούλευσα να κάνει εμβόλιο από την πρώτη στιγμή, είμαι υπέρ του εμβολιασμού» ανέφερε ακόμη.

Ο τραγικός επίλογος για την Παρθένα Κουτμερίδου, την Πάττυ όπως την αποκαλούσαν οι φίλοι της και οι στενοί συγγενείς, γράφτηκε στις Σέρρες όπου τελέστηκε η κηδεία της σήμερα Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021. Η κόρη του πρώην βουλευτή Σερρών ήταν έγκυος και δεν έβλεπε την ώρα να γίνει μητέρα. Δυστυχώς, η Παρθένα Κουτμερίδου άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο από επιπλοκές που της προκάλεσε ο κορωνοϊός.

Σέρρες: Θλίψη στην κηδεία της Παρθένας Κουτμερίδου | 02/12/2021 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ