Ελλαδα

Στο νοσοκομείο έγκυος με κορωνοϊό - Κόρη πρώην βουλευτή

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση - Οι γιατροί πήραν το παιδί με καισαρική

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διάδρομος νοσοκομείου (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Δύσκολες ώρες για έγκυο με κορωνοϊό, κόρη πρώην βουλευτή, η οποία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη
Διάδρομος νοσοκομείου (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Δύσκολες ώρες για έγκυο με κορωνοϊό, κόρη πρώην βουλευτή, η οποία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη © EUROKINISSI

Στη Θεσσαλονίκη μια 38χρονη έγκυος με κορωνοϊό, κόρη πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται 38χρονη έγκυος, η οποία είναι κόρη πρώην βουλευτή.

Η Παρθένα Κουτμερίδου, δικηγόρος και κόρη του πρώην βουλευτή Σερρών του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό.

Διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπως έγινε γνωστό, δεν έχει κάνει το εμβόλιο. Αρχικά, νοσηλεύτηκε στο Ιπποκράτειο, ωστόσο στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Λουκάς». Οι γιατροί πήραν το έμβρυο με καισαρική. Η 38χρονη έγκυος έχει παρουσιάσει αναπνευστική ανεπάρκεια. Σε μήνυμά του στο Facebook, ο σύζυγός της, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, απευθύνει έκκληση για αίμα.

Οι εθελοντές αιμοδότες μπορούν να προσέρχονται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, στο όνομα «Παρθένα Κουτμερίδου τού Ευσταθίου», τις καθημερινές, πλην Παρασκευής, και ώρες 8:30-14:30 και από 17:00 έως 19.00.

egkios-kori-vouleuti-koronoios.jpg

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγα 24ωρα στη Θεσσαλονίκη διασωληνωμένη έγκυος με κορωνοϊό γέννησε σε ΜΕΘ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ