Ελλαδα

Απολύεται ο καθηγητής που χτύπησε μαθήτρια σε ΕΠΑΛ της Αττικής

Η Νίκη Κεραμέως ζήτησε την άμεση εκκίνηση της νόμιμης διαδικασίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απολύεται ο καθηγητής που χτύπησε μαθήτρια σε ΕΠΑΛ της Αττικής
Σχολείο - Αρχείο © EUROKINISSI

Απολύεται ο καθηγητής που χτύπησε 16χρονη μαθήτρια μέσα στην αίθουσα σε ΕΠΑΛ της Αττικής.

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την είδηση ότι καθηγητής χτύπησε μαθήτρια μέσα σε ΕΠΑΛ στην Αττική, ξεκίνησαν άμεσα οι διαδικασίες για την αποπομπή του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ζήτησε την άμεση εκκίνηση της νόμιμης διαδικασίας, ώστε να αποδοθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις.

Συνήλθε άμεσα την επόμενη ημέρα το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ), το οποίο εισηγήθηκε την καταγγελία της σύμβασης του εκπαιδευτικού για ανάρμοστη συμπεριφορά. Η εισήγηση έγινε δεκτή από το Υπουργείο, υπογράφεται η καταγγελία της σύμβασής του και απολύεται.

Καθηγητής χτύπησε μαθήτρια σε ΕΠΑΛ της Αττικής: Το χρονικό

Σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν σε ΕΠΑΛ της Αττικής, όπου καθηγητής χτύπησε μαθήτρια. Ο καθηγητής σήκωσε χέρι εναντίον της μαθήτριας, προκαλώντας την άμεση αντίδραση των συμμαθητών της που όρμησαν για να τον σταματήσουν.

Στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Tlive του ALPHA, διακρίνεται ο καθηγητής να επιτίθεται στη μαθήτρια και συμμαθητές της στη συνέχεια να του ορμούν για να τον σταματήσουν.

Μετά το θλιβερό επεισόδιο, οργισμένοι μαθητές βανδάλισαν το αυτοκίνητο του καθηγητή που βρισκόταν παρκαρισμένο εκτός του ΕΠΑΛ, καταστρέφοντάς το.

Ο καθηγητής έχει συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτόφωρου.

Βίντεο-σοκ: Καθηγητής χτυπάει μαθήτρια σε ΕΠΑΛ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ