Ελλαδα

ΕΠΑΛ: Καθηγητής χτύπησε 16χρονη μαθήτρια

Οι συμμαθητές της του αναποδογύρισαν το αυτοκίνητο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΕΠΑΛ: Καθηγητής ξυλοκόπησε μαθήτρια
Σχολείο - Αρχείο © EUROKINISSI

ΕΠΑΛ: Καθηγητής ξυλοκόπησε 16χρονη μαθήτρια - Την χαστούκισε και την τράβηξε από τα μαλλιά.

Αποτροπιασμό προκαλεί ο ξυλοδαρμός μιας 16χρονης μαθήτριας από τον καθηγητή της μέσα στην σχολική αίθουσα σε ΕΠΑΛ. Σύμφωνα με την εκπομπή «T-LIVE», στην οποία προβλήθηκε βίντεο με το περιστατικό, ο καθηγητής χτύπησε την 16χρονη κοπέλα δύο φορές.

Την πρώτη με ένα χαστούκι και κατόπιν την τράβηξε από τα μαλλιά. Όταν η μαθλητρια ήταν στο πάτωμα, της έδωσε ένα χτύπημα ακομα.

Οι συμμαθητές της έσπευσαν να την τραβήξουν από τα χέρια του καθηγητή.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «T-LIVE», μετά το περιστατικό ακολούθησε αναβρασμός στο σχολείο και οι καθηγητές προσπάθησαν να βάλουν τον εκπαιδευτικό σε αίθουσα για να τον γλιτώσουν από την οργή των μαθητών.

Στην συνέχεια, βγήκαν έξω και του έσπασαν το αυτοκίνητο αναποδογυρίζοντάς το.

Ο καθηγητής φυγαδεύτηκε από άλλη πόρτα, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Καθηγητής ξυλοκόπησε μαθήτρια: Τι καταγγέλει η παθούσα

Σύμφωνα με την παθούσα, υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση με τον καθηγητή, επειδή δεν της έσβηνε την απουσία. Οπως κατήγγειλε η 16χρονη, ο καθηγητής συνέχεια της έβαζε απουσίες για αναίτιες όπως λέει αφορμές.

Για το θέμα έχει ενημερωθεί και το υπουργείο Υγείας, ενώ κατευθείαν ενημερώθηκαν ο προϊστάμενος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ο οποίος απομάκρυνε τον καθηγητή άμεσα από τα καθήκοντά του, ενώ θα υπάρξουν και διοικητικές κυρώσεις.

Η κοπέλα παρακολουθείται από τον ψυχολόγο του σχολείου, καθώς είναι σοκαρισμένη.

Βίντεο-σοκ: Καθηγητής χτυπάει μαθήτρια σε ΕΠΑΛ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ