Ελλαδα

Σάσα Σταμάτη: Δεν κυκλοφορώ με μπράβους, μόνο με την τρέλα μου

Η απάντησή της για την εισβολή στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου

Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Σάσα Σταμάτη απαντά για την εισβολή στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου: «Δεν κυκλοφορώ με μπράβους, με συνοδεύει μόνο η τρέλα μου»

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η εισβολή της Σάσας Σταμάτη στη σκηνή του θεάτρου «Τζένη Καρέζη», ενώ ήταν σε εξέλιξη η παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου. Η γνωστή δημοσιογράφος ανέβηκε στη σκηνή για να διαμαρτυρηθεί, ενώ το ίδιο έκαναν και κάποιοι άλλοι άνδρες που ήταν στο θέατρο μαζί της.

Η Σάσα Σταμάτη, Με ανάρτησή της στο Instagram, δεν φαίνεται να μετανιώνει που διέκοψε την παράσταση, παρά τις αντιδράσεις, και αντιθέτως μιλά για δολοφονία χαρακτήρων και απίστευτη επίθεση εναντίον της.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων, δεν κυκλοφορεί με μπράβους αλλά το μόνο που την συνοδεύει είναι η τρέλα της. «Είναι γελοίο να μου λένε ότι κυκλοφορώ με μπράβους, αφού το μόνο που με συνοδεύει είναι η τρέλα μου και το αυτοκίνητό μου και κάποιος φορές κανένας φίλος μου όπως έγινε χθες», τονίζει μεταξύ άλλων.

«Την τρέλα μου σαν άνθρωπο την ξέρετε όλοι. Δεν την έκρυψα ποτέ και ούτε πρόκειται να προσποιούμαι τη σοβαρή και την καθωσπρέπει, ούτε βέβαια να μπω στα καλούπια που θέλουν μερικοί», γράφει. 

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο, η δημοσιογράφος σημείωσε ότι το έκανε «γιατί ένιωσα στο όνομα της "σάτιρας" και της πλάκας να προσβάλλονται οι Αρβανίτες και Μανδραίοι, βλέποντας μάλιστα την ίδια στιγμή να προβάλλονται σε video wall εικόνες από την καταστροφική πλημμύρα που συνεχίζει να μας πονάει τόσα χρόνια μετά. Δεν ανέχομαι λοιπόν να υπάρχει οποιαδήποτε "σάτιρα” που να παραπέμπει στην τραγωδία που ζήσαμε τέτοιες μέρες πριν από 4 χρόνια με 23 δικούς μας ανθρώπους να χάνονται άδικα και τραγικά» πρόσθεσε στην ανάρτησή της.

Παράλληλα, κάνει λόγο για «κατευθυνόμενη σάτιρα που έχει μοναδικό σκοπό να ακούγεται ευχάριστη σε συγκεκριμένα αφτιά και να εξυπηρετεί συγκεκριμένες επιδιώξεις βασιζόμενη σε καραμπινάτες ψευτιές».

Τέλος, υπογραμμίζει πως επειδή είδε ανακοινώσεις από κόμματα εύχεται να δείξουν την ίδια ευαισθησία στην επόμενη πλημμύρα, που ήταν πιο χρήσιμο για την κοινωνία.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις