Ελλαδα

Παρθένα Κουτμερίδου: «Της είπα να κάνει το εμβόλιο»

Τι λέει ο γυναικολόγος της άτυχης γυναίκας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θλίψη για τον θάνατο της 38χρονης Παρθένας Κουτμερίδου
Θλίψη για τον θάνατο της 38χρονης Παρθένας Κουτμερίδου

Θρήνος με τον χαμό της Παρθένας Κουτμερίδου. Τι απαντά ο γυναικολόγος της άτυχης γυναίκας στις φήμες ότι ήταν αυτός που την απέτρεψε να εμβολιαστεί.

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της 38χρονης Παρθένας Κουτμερίδου, η οποία έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι άτυχη γυναίκα δεν είχε εμβολιαστεί από φόβο, λόγω της εγκυμοσύνης της, μετά από σχετική σύσταση του γυναικολόγου της.

Την ίδια ώρα ο γυναικολόγος της Παρθένας Κουτμερίδου μιλώντας στο Mega διέψευσε ότι ήταν αυτός που την απέτρεψε να εμβολιαστεί. Ο ίδιος είπε ότι από την πρώτη στιγμή της είπε να εμβολιαστεί, ωστόσο εκείνη φοβόταν, ενώ ανέφερε ότι «ο σύζυγός της ήταν φανατικός αντιεμβολιαστής και την απέτρεψε από το να κάνει το εμβόλιο».

«Εγώ τη συμβούλευσα να κάνει εμβόλιο από την πρώτη στιγμή, είμαι υπέρ του εμβολιασμού» είπε ο γυναικολόγος.

Παρθένα Κουτμερίδου: Τον σύζυγο και τον πνευματικό της κατηγορεί ο γυναικολόγος της 

«Προσπάθησα να πείσω αυτή τη γυναίκα, η οποία είναι μια πάρα πολύ καλή φίλη, μια γυναίκα που εκτιμώ αφάνταστα, να εμβολιαστεί. Όμως ο σύζυγός της, είναι φανατικός αντιεμβολιαστής και την απέτρεψε δεν ξέρω με τι κίνητρα να εμβολιαστεί, πιθανόν λόγω κάποιου πνευματικού».

«Φτάσαμε σε ένα σημείο που δεν ερχόταν ο σύζυγός της πάνω στην καθιερωμένη εξέταση γιατί ήταν παρεξηγημένος επειδή εγώ επέμενα να κάνω το εμβόλιο. Υποπτεύομαι ότι ο πνευματικός είναι αυτός που την υποκίνησε» ανέφερε και σημείωσε πως δεν ξέρει πώς ξεκίνησε αυτή η φημολογία ότι εκείνος της είπε να μην κάνει το εμβόλιο.

Η Παρθένα Κουτμερίδου νόσησε με κορωνοϊό ενώ βρισκόταν στον έβδομο μήνα της κύησης και η κατάστασή της επιδεινώθηκε πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να εισαχθεί στην κλινική Άγιος Λουκάς, στη Θεσσαλονίκη, όπου οι γιατροί την υπέβαλαν σε καισαρική τομή για να σώσουν το νεογνό.

Σύμφωνα με το Mega, η 38χρονη υποβλήθηκε σε επέμβαση εξωσωματικής οξυγόνωσης των πνευμόνων, μία τεχνική που δίνει αίμα στην καρδιά και οξυγόνο στα πνευμόνια.

Οι δικοί της έκαναν έκκληση για αίμα τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα, σε μια προσπάθεια να κρατηθεί στη ζωή η 38χρονη γυναίκα, που όμως δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Τετάρτης, σύμφωνα με τον διευθυντή της κλινικής, Δημοσθένη Κατσάρκα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ