- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ένας 65χρονος μοναχός και ένας 64χρονος, οι οποίοι νοσούσαν από κορωνοϊό βρέθηκαν νεκροί στη Λάρισα, αφού και οι δύο αρνούνταν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.
Στα σπίτια τους στη Λάρισα βρέθηκαν νεκροί ένας 65χρονος και ένας 64χρονος μοναχός αρνητές του κορωνοϊού που είχαν αρνηθεί να νοσηλευτούν.
Μάλιστα, ο 64χρονος άνδρας είχε αρνηθεί την διασωλήνωσή του παρά την ραγδαία επιδείνωση που είχε γνωρίσει η υγεία του.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο άνδρας δεν είχε εμβολιαστεί, ενώ και η σύζυγός του νοσεί από κορωνοϊό και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.
Ο 65χρονος μοναχός εντοπίστηκε μετά την κινητοποίηση συγγενών του, καθώς δεν απαντούσαν στα τηλεφωνήματά τους ούτε ο ίδιος ούτε η αδελφή του, η οποία νοσεί επίσης από κορωνοϊό. H αδελφή του μοναχού βρέθηκε δίπλα του και αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ήταν κρυμμένα στις σόλες
Ένα νέο τοπόσημο δημιουργείται στην πόλη, στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου
Τι έχουν ανακοινώσει οι μεγάλες αλυσίδες
Από την Πέμπτη αλλαγή σκηνικού - Οι προγνώσεις των μετεωρολόγων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Για σειρά κακουργημάτων η δίωξη που του ασκήθηκε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έναρξη αντιπυρικής περιόδου από 1η Μαΐου 2026
Τι αποκάλυψε για την επικοινωνία που είχαν
Μαζί με συγκρατούμενό του είχαν αποδράσει από το νοσοκομείο
Το τριήμερο που περιμένουν οι εργαζόμενοι πριν από τις διακοπές του καλοκαιριού
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.