Ελλαδα

Λαζόπουλος στηρίζει Σερβετάλη για τους ανεμβολίαστους

«Και εγώ δεν μπορώ να παίζω μόνο σε εμβολιασμένους»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε στην απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από παράσταση, λέγοντας ότι δεν μπορεί να παίζει μόνο για εμβολιασμένους.

Ο Λάκης Λαζόπουλος όταν ρωτήθηκε για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη, τάχθηκε στο πλευρό του, λέγοντας ότι ούτε και ο ίδιος θα μπορούσε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους: «Αγαπώ πάρα πολύ και εκτιμώ τον Άρη Σερβετάλη και ξέρουμε όλοι ότι κάνει μια επιτυχία. Το λέω γιατί είναι βασικό στην απόφασή του αυτή. Εγώ έχω κάνει αυτή τη δήλωση πολύ νωρίτερα. Κι εγώ δε μπορώ να παίζω μόνο για εμβολιασμένους θεατές! Μπορεί να το σεβαστώ αυτό το μέτρο, δηλαδή είμαι υπέρ αυτού του μέτρου, με την έννοια ότι όταν μπαίνουν στο λεωφορείο στην εκκλησία, στο κρεοπωλείο μπαίνουμε εμβολιασμένοι-ανεμβολίαστοι μαζί, γιατί να μη συμβεί αυτό και στο θέατρο; Αυτά τα μέτρα που δεν είναι ακριβώς μέτρα δημιουργούν σύγχυση. Αν το μέτρο είναι κάθετο... αν υπάρχουν κάμπυλες κάποιος θα κρυφτεί στις καμπύλες», είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Yπενθυμίζεται ότι ο Άρης Σερβετάλης μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης πως στα θέατρα θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο στους εμβολιασμένους, εξήγησε στην παραγωγή πως δεν μπορεί να δεχθεί τον οποιοδήποτε διαχωρισμό ανθρώπων και για αυτό αποχωρεί από την παράσταση του Γιάννη Κακλέα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ