- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κατερίνη: Νεκρός αντιεμβολιαστής από covid - Πέθανε και ο πατέρας
Η μητέρα χαροπαλεύει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ
Στην Κατερίνη αντιεμβολιαστής πέθανε από κορωνοϊό, με τον πατέρα του να χάνει τη ζωή του 48 ώρες μετά και τη μητέρα του να είναι διασωληνωμένη στη ΜΕΘ.
Οικογενειακή τραγωδία στην Κατερίνη. Ένας 43χρονος αντιεμβολιαστής νόσησε βαριά από κορωνοϊό και πέθανε την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021. 48 ώρες μετά πέθανε και ο πατέρας του από κορωνοϊό. Η μητέρα του νοσηλεύεται διασωληνωμένη με Covid-19 στη ΜΕΘ νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη.
Ο 43χρονος αντιεμβολιαστής στην Κατερίνη εργαζόταν στο νοσοκομείο της πόλης και είχε μπει σε αναστολή, καθώς δεν είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, όπως μετέδωσε το Mega.
Την ημέρα που έγινε η κηδεία του στην ίδια εκκλησία τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία και ενός 65χρονου συνταξιούχου αξιωματικού του Λιμενικού Σώματος, ο οποίος είχε αρνηθεί επίσης να κάνει το εμβόλιο και πέθανε από κορωνοϊό.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγα 24ωρα αντιεμβολιαστής οδοντίατρος στο Αίγιο πέθανε. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ενισχυμένοι οι άνεμοι στο Αιγαίο - Πού θα σημειωθούν βροχές
Οι δυο τους συνδέονταν με στενή φιλία
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν στην αγροτοδασική έκταση - Καλούνται σε ετοιμότητα οι κάτοικοι
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία
Μια νέα δομή δωρεάν οδοντιατρικής φροντίδας για ευάλωτες ομάδες ανοίγει τις πόρτες της στις 19 Ιουλίου
Από 20 έως 31 Ιουλίου - Δωρεάν δεκαήμερη φιλοξενία
Οδηγίες του Δήμου προς τους πολίτες για την προστασία τους
Έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, επιχειρεί και ένα ελικόπτερο
Γιατί έσπασε, πότε έχει ξανασυμβεί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.