Ελλαδα

Κατερίνη: Νεκρός αντιεμβολιαστής από covid - Πέθανε και ο πατέρας

Η μητέρα χαροπαλεύει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΜΕΘ για ασθενείς με κορωνοϊό (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Στην Κατερίνη πέθανε 43χρονος αντιεμβολιαστής
ΜΕΘ για ασθενείς με κορωνοϊό (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Στην Κατερίνη πέθανε 43χρονος αντιεμβολιαστής © EUROKINISSI/ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στην Κατερίνη αντιεμβολιαστής πέθανε από κορωνοϊό, με τον πατέρα του να χάνει τη ζωή του 48 ώρες μετά και τη μητέρα του να είναι διασωληνωμένη στη ΜΕΘ.

Οικογενειακή τραγωδία στην Κατερίνη. Ένας 43χρονος αντιεμβολιαστής νόσησε βαριά από κορωνοϊό και πέθανε την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021. 48 ώρες μετά πέθανε και ο πατέρας του από κορωνοϊό. Η μητέρα του νοσηλεύεται διασωληνωμένη με Covid-19 στη ΜΕΘ νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη.

Ο 43χρονος αντιεμβολιαστής στην Κατερίνη εργαζόταν στο νοσοκομείο της πόλης και είχε μπει σε αναστολή, καθώς δεν είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, όπως μετέδωσε το Mega.

Την ημέρα που έγινε η κηδεία του στην ίδια εκκλησία τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία και ενός 65χρονου συνταξιούχου αξιωματικού του Λιμενικού Σώματος, ο οποίος είχε αρνηθεί επίσης να κάνει το εμβόλιο και πέθανε από κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγα 24ωρα αντιεμβολιαστής οδοντίατρος στο Αίγιο πέθανε. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Κατερίνη: Ανεμβολίαστος υγειονομικός κατέληξε από κορονοϊό | 19/11/2021 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ