Ελλαδα

Ρουμελιώτη: Βάλαμε μέσον για να δώσουμε τα όργανα της μητέρας μου

«Έσωσε 7 ανθρώπους»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ευδοκία Ρουμελιώτη: Βάλαμε μέσον για να δωρίσουμε τα όργανα της μητέρας μου
Ευδοκία Ρουμελιώτη © NDP

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η απώλεια της μητέρας της και η δωρεά οργάνων, μέσω της οποίας σώθηκαν 7 άνθρωποι, και η υιοθεσία που δεν ολοκληρώθηκε.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την απώλεια της μητέρας της και αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να βάλει μέσον για να τα δωρίσει τα όργανά της

«Δεν θέλω να πω ότι μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά, αλλά η μητέρα μου σκοτώθηκε, ήταν δωρήτρια οργάνων και βάλαμε μέσον για να της πάρουν τα όργανα. Βλέπεις πώς το αντιμετώπισε η πολιτεία.

»Τώρα τα αρχεία είναι κάπου χαμένα. Να βρεθεί εντατική για να της πάρουν τα όργανα. Μας είπαν από το νοσοκομείο τώρα "πού να το ψάχνετε και έχουν χαθεί τα αρχεία και είναι δύσκολη κατάσταση". Λέμε σοβαρά τώρα; Πρέπει να το δούνε. Από την στιγμή που ο άλλος είναι εγκεφαλικά νεκρός και είναι δωρητής, πρέπει να γίνει αμέσως. Είναι αδιανόητο. 

»Εμένα η μητέρα μου έσωσε και υπάρχει μέσα σε επτά ανθρώπους και πήραν τα όργανά της και λες ρε παιδιά δεν έπρεπε να παρακαλέσω για αυτό, εσείς έπρεπε να μου τα κάνετε εύκολα και μέσα στον πόνο του να χάνεις τον δικό σου άνθρωπο» είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: "Βάλαμε μέσον για να πάρουν τα όργανα της μητέρας μου"

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η προσπάθια για υιοθεσία

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε και για την υιοθεσία που προσπάθησε να κάνει αλλά τελικά δεν ολοκληρώθηκε εξομολογούμενη ότι «με αυτό το παιδί δεθήκαμε με έναν τρόπο που δεν το καταλάβαμε». 

«Ξέρουμε που είναι το παιδί τώρα αλλά δεν έχουμε επαφή. Αν ήθελα θα είχα αλλά δεν θα το άντεχα. Το έχει μια κυρία. Μαθαίνω ότι είναι καλά αλλά δεν τον έχω δει. Τώρα θα ήθελα ένα κορίτσι αλλά δεν έρχεται. όμως είμαι αγορομάνα γιατί κι αυτό το παιδάκι ήταν αγόρι».

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη για το παιδί που ήταν να υιοθετήσει κι αν έχουν επαφή σήμερα

Για το ενδεχόμενο να προσπαθούσε ξανά να υιοθετήσει ένα παιδί: «Αν με ρωτούσες, πριν έναν χρόνο θα σου έλεγα πως δεν υπάρχει περίπτωση. Επειδή τώρα αυτό το πράγμα παίρνει μια θέση που πρέπει, ίσως να αρχίσω να το σκέφτομαι. Επειδή ο Δημήτρης πέρασε δύσκολα με αυτό, δεν ξέρω αν το επιχειρούσα. Αν ήμουν μόνη, δεν θα το συζητούσα» κατέληξε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

THE 2NIGHT SHOW - Ευδοκία Ρουμελιώτη

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ