Ελλαδα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Την ακολούθησε προφίλ «Έφη Κακαράντζουλα»

Τι έγραψε σε ανάρτησή της η Ιωάννα για τον λογαριασμό που δημιουργήθηκε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιωάννα Παλιοσπύρου
Ιωάννα Παλιοσπύρου © EUROKINNISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Την ακολούθησε προφίλ στο Instagram με το όνομα της Έφης Κακαράντζουλα.

Προφίλ με το όνομα της Εφης Κακαράντζουλα στο Instagram ακολούθησε τον λογαριασμό της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ενισχύοντας τα λόγια που είχε πει μετά την καταδίκη της δράστιδας σε 15 χρόνια κάθειρξη «η φυλάκιση της Κακαράντζουλα δεν ξερίζωσε το φόβο από μέσα μου».

Το γεγονός έκανε γνωστό η ίδια η Ιωάννα Παλιοσπύρου με ανάρτησή της.

Η αντίδραση της Ιωάννας Παλιοσπύρου για το προφίλ στο Instagram

«Πόση αρρώστια να αντέξει τούτος ο κόσμος», γράφει η Ιωάννα σε ανάρτηση της και παραθέτει ακόμη μία ανάρτηση από μία διαδικτυακή της φίλη στην οποία αναφέρεται το εξής: «Αν είσαι κάποιος ανόητος που έκανε αυτό το fake προφίλ είσαι άρρωστος. Αν είσαι η ίδια, δεν υπάρχει τίποτα να ακολουθήσεις εδώ. Γύρνα στο σκοτάδι σου. Μπλοκ».

ioanna-paliospyroy.png

Υπενθυμίζεται ότι μία ημέρα μετά την ολοκλήρωση της πολύκροτης δίκης για το βιτριόλι, με την Έφη Κακαράντζουλα να κρίνεται ένοχη και να καταδικάζεται σε 15 χρόνια κάθειρξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, η Ιωάννα αναφέρθηκε στο τι σκοπεύει να κάνει από εδώ και στο εξής.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή Live News η Ιωάννα Παλιοσπύρου τόνισε: «Έχω αποφασίσει ότι δεν μπορώ να πατήσω pause στη ζωή μου, μέχρι να τελειώσει η αποκατάστασή μου».

Και εξήγησε: «Οπότε μέχρι τότε θα πρέπει να συνεχίσω να κάνω πράγματα στη ζωή μου, πράγματα της καθημερινότητας. Απλά θα πρέπει να βρω καινούργιους τρόπους να κάνω κάποια πράγματα μετά την επίθεση. Νομίζω ότι οι άνθρωποι προσαρμοζόμαστε και βρίσκουμε τους τρόπους, τους βρίσκει η ζωή για εμάς».

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκαθάρισε ότι «ο φόβος έχει μετριαστεί, αλλά δεν έχει φύγει». Και διευκρίνισε: «Υπάρχουν ακόμα κάποιες εκκρεμότητες σχετικά με τους συνεργούς και νομίζω θα γίνει περαιτέρω έρευνα. Και βέβαια ο φόβος για το αύριο υπάρχει ακόμα στο μυαλό, όμως το αντιμετωπίζω με τους δικούς μου ανθρώπους».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ