- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Τα γιορτινά κόκκινα γραμματοκιβώτια των Χριστουγέννων παίρνουν τη θέση τους έξω από τα κεντρικά ταχυδρομεία της χώρας για τα γράμματα προς τον Άγιο Βασίλη.
Χριστουγέννατικο από αύριο το κλίμα έξω από τα κεντρικά ταχδρομεία της χώρας. Τα Χριστούγεννα έρχονται και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, δίνουν, από αύριο Πέμπτη 4 Νοεμβρίου, το σύνθημα της εκκίνησης της φετινής εορταστικής περιόδου.
Για 30ή χρονιά τα γιορτινά κόκκινα γραμματοκιβώτια παίρνουν τη θέση τους έξω από τα κεντρικά ταχυδρομεία και όλο το δίκτυο των ΕΛΤΑ ετοιμάζεται να υποδεχτεί -και να απαντήσει- στα χιλιάδες γράμματα μικρών και μεγάλων προς τον Άγιο Βασίλη.
Από αύριο, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να μπουν στην ειδική ηλεκτρονική διεύθυνση των ΕΛΤΑ και να δουν κατατοπιστικά βίντεο με οδηγίες για το πώς θα γράψουν το δικό τους γράμμα με τέτοιο τρόπο ώστε να λάβουν την απάντηση-έκπληξη των ΕΛΤΑ.
Σημείωνεται ότι φέτος την απάντηση υπογράφει ο συγγραφέας Φίλιππος Μανδηλαράς. Στο site θα βρουν, ακόμη, μεταξύ άλλων έτοιμα χριστουγεννιάτικα επιστολόχαρτα αλλά και το κοντινότερο ταχυδρομείο για να στείλουν το γράμμα τους.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες
Τι προβλέπει η νομοθεσία για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και ποιους αφορά
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.