Ελλαδα

Βασιλακόπουλος για Ακρίτα: Πίστευα ότι η γελοιότητα έχει όριο

H δημοσιογράφος δεν απάντησε επί της ουσίας στον καθηγητή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Βασιλακόπουλος απάντησε στην Ακρίτα
Η Έλενα Ακρίτα © ΕPA Pool

Θ. Βασιλακόπουλος: Η απάντηση για το post της Έλενας Ακρίτα για συμμετοχή του σε εκπομπή συνοικεσίων της Αν. Πάνια - «Κατέβηκε» η ανάρτηση της δημοσιογράφου.

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος απάντησε στην Έλενα Ακρίτα η οποία σε ανάρτηση της έγραψε «Ισχύει ότι ο γιατρός Βασιλακόπουλος έψαχνε ταίρι στην κ. Αννίτα Πάνια; Από θαύμα ζούμε τελικά;», έχοντας ποστάρει το σχετικό βίντεο.

 

 

 

Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος «σήκωσε το γάντι» και απάντησεστην Έλενα Ακρίτα: «Για την ενημέρωση κάθε ενδιαφερομένου. Προφανώς ουδέποτε συμμετείχα σε εκπομπή της κ. Πάνια. Πίστευα ότι η γελοιότητα έχει όριο. Τελικά δεν έχει…», έγραψε στο Facebook.

Ο κ .Βασιλακόπουλος διέψευσε ότι το συγκεκριμένο βίντεο είναι από συμμετοχή του σε εκπομπή της Αννίτας Πανιά. «Γιατί δεν παίρνετε τηλέφωνο την κ. Πάνια να ρωτήσετε αν με έχει καλέσει ποτέ σε εκπομπή της, είναι καταγεγραμμένες οι εκπομπές της κ.Πάνια. Όλα αυτά είναι στοχευμένες επιθέσεις εναντίον μου».

Για το θέμα όμως μίλησε και στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών. «Για να λύσω τις απορίες της κυρίας Ακρίτα, αν και δεν διαβάζω την κυρία Ακρίτα γιατί έχω πιο σοβαρά πράγματα να κάνω, θα πω ότι είναι ένα βίντεο από το μεζεδοπωλείο "Καπνικαρέα”, δίπλα στην "Καπνικαρέα" στην Αθήνα, το οποίο ακόμα και σήμερα επισκέπτομαι. Μπουζούκι παίζει ο προσωπικός μου φίλος ο οποίος μου έχει εμπιστευτεί την υγεία της μητέρας του, ο Βαγγέλης Μουτσάτσος, ο οποίος παίζει ακόμα και σήμερα κάθε Τετάρτη», ανέφερε.

«Στο βίντεο είμαι σε πιο νεαρή ηλικία και τραγουδάω ένα τραγούδι. Να ενημερώσω την κυρία Ακρίτα ότι τα φάλτσα που κάνω τα έχω βελτιώσει γιατί έκανα κάποια μαθήματα. Την καλώ λοιπόν να έρθει στο συγκεκριμένο μαγαζί την Τετάρτη να τραγουδήσω στην ίδια να με ακούσει αν έχω βελτιωθεί» πρόσθεσε. 

Επανήλθε με νέα ανάρτηση η Ακρίτα δίχως να απαντήσει επί της ουσίας:

«Όλη η Ελλάδα μιλάει για το βίντεο μόνο εμένα καλείτε, κριμα δεν είναι; Ευχαριστώ πάντως για την πρόσκληση, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος Τεταρτες με βολεύουν. Πιστοποιητικό να φέρω μαζί, ή θα πούμε στον ιδιοκτήτη ότι βιάζομαι; Και εκεί που τρωγοπινουμε, θα μου εξηγήσετε φαντάζομαι γιατί πρώτα φάγατε του καλού καιρού και μετά σας έπιασε ο πόνος για τα πιστοποιητικά. Θα μας εξηγήσετε γιατί σύμφωνα με τον ρεπορταζ ΕΡΤ η Αστυνομία που πήγε τους βρήκε όλους νόμιμους κι εμβολιασμένους. Ψέματα είπε; Θα μας εξηγήσετε γιατί δεν προσφεύγετε στην Δικαιοσύνη παρά έχετε πάρει τα κανάλια παραμάσχαλα. Καταδικάζουμε τη βία χωρίς αστερίσκους. Εσείς όχι; Θα μας εξηγήσετε γιατί ζητάτε αστυνομική προστασία που θα πληρώνουμε εμείς. Θα μας εξηγήσετε γιατί άλλοι συνάδελφοι σας δεν έχουν κάνει το ίδιο; Θα μας εξηγήσετε τι ακριβώς συνέβη με την κόρη του ιδιοκτήτη. Άντε βρε εβίβα να πάνε κάτω τα φαρμάκια». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ