Ελλαδα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Με μάσκες οι φίλες της -Τι είπε για την ποινή

Ποιους ευχαρίστησε - Το βίντεο με τις πρώτες της δηλώσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου με τις φίλες της οι οποίες φορούν μάσκα, μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου για την Έφη Κακαράντζουλα
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου με τις φίλες της οι οποίες φορούν μάσκα, μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου για την Έφη Κακαράντζουλα © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είδε τις φίλες της να φορούν μάσκα μετά την απόφαση για τα 15 χρόνια κάθειρξη στην Έφη Κακαράντζουλα στη δίκη για το βιτριόλι.

Συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα μετά τη δίκη για το βιτριόλι, η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις, την ώρα που οι φίλες της είχαν φορέσει μάσκα σε ένδειξη συμπαράστασης.

Το δικαστήριο επέβαλε 15 χρόνια κάθειρξη στην Έφη Κακαράντζουλα, κάνοντας ομόφωνα δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στην κατηγορούμενη.

Η Έφη Κακαράντζουλα κρίθηκε ένοχη για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, αφού ευχαρίστησε την οικογένεια και τους φίλους της, αναφέρθηκε στους δικηγόρους της και τους γιατρούς της, λέγοντας και σε αυτούς ένα μεγάλο «ευχαριστώ» που τη βοήθησαν σε αυτήν την περιπέτεια.

Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την απόφαση του δικαστηρίου να κρίνει ένοχη την Έφη Κακαράντζουλα. Επιπλέον, ξεκαθάρισε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να βρίσκεται δίπλα σε κακοποιημένες γυναίκες και θύματα βίας.

Επίθεση με βιτριόλι: Ομόφωνη καταδίκη με την ανώτατη ποινή ΕΡΤ 27/10/2021

Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά την απόφαση για την Έφη Κακαράντζουλα στη δίκη για το βιτριόλι

Με τις φίλες της, σε μια ένδειξη συμπαράστασης και αγάπης, να φορούν λευκές μάσκες στο πρόσωπό, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε δηλώσεις έξω από το δικαστήριο μετά το τέλος της δίκης για την επίθεση με το βιτριόλι.

«Θέλω να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την απόφαση του δικαστηρίου και έτσι τώρα βρίσκω τη δύναμη να επικεντρωθώ μόνο στην αποκατάσταση της υγείας μου και να συνεχίσω τον αγώνα μου. Να ευχαριστήσω θέλω δημόσια κάποιους ανθρώπους που είναι κοντά μου. Ευχαριστώ την ελληνική Δικαιοσύνη, τους δικηγόρους μου τον κ. Λύτρα και τον κ. Αλεξανδρή, την ελληνική αστυνομία που εξιχνίασε την υπόθεση και οδήγησε την ένοχη ενώπιον της Δικαιοσύνης. Ευχαριστώ την κυρία Καλοφώνου τη γιατρό μου» τόνισε.

Παράλληλα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ευχαρίστησε τους οφθαλμίατρους που έσωσαν -όπως είπε- το μάτι της αλλά και τον ψυχίατρο της κ. Κοντάγγελο.

Οι φίλες της Ιωάννας Παλιοσπύρου με λευκές μάσκες στο πρόσωπο μετά τη δίκη για βιτριόλι

«Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τις φίλες μου και ιδιαίτερα ευχαριστώ όλο τον κόσμο γιατί ήταν ιδιαίτερα σημαντικός σύμμαχος για μένα και μου έδωσε κουράγιο και δύναμη και η αναγνώριση της αδικίας που έχω υποστεί. Ελπίζω οι γυναίκες και όλα τα θύματα βίας και οι κακοποιημένες γυναίκες να βρούνε στο πρόσωπο μου την ελπίδα ώστε να μη φοβούνται και να διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Θα προσπαθήσω να είμαι δίπλα σε όποιον με χρειαστεί για να τον βοηθήσω» ανέφερε επίσης.

Δίκη για βιτριόλι: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου με τις φίλες της που φορούν λευκές μάσκες στο πρόσωπο σε ένδειξη συμπαράστασης

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αγκαλιάζει τις φίλες της που φορούν λευκές μάσκες στο πρόσωπο μετά τη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έστειλε το μήνυμα ότι «είμαι δυνατή», την ώρα που οι φίλες της με τις λευκές μάσκες στο πρόσωπο, δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους για την τελική έκβαση στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ