Ελλαδα

Μόσιαλος: Να θεσπίσει η πολιτεία πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά»

Για την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση του καρκίνου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, πέθανε σε ηλικία 56 ετών - Ο Μόσιαλος προτείνει να δημιουργηθεί πρόγραμμα πρόληψης για τον καρκίνο με το όνομά της
Η Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, πέθανε σε ηλικία 56 ετών - Ο Μόσιαλος προτείνει να δημιουργηθεί πρόγραμμα πρόληψης για τον καρκίνο με το όνομά της © EUROKINISSI/ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Ο Ηλίας Μόσιαλος προτείνει να θεσπίσει η πολιτεία το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου.

Την πρόταση να δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα για τον καρκίνο, με την ονομασία «Φώφη Γεννηματά» κάνει ο Ηλίας Μόσιαλος.

Στην ανάρτησή του για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, ο κ. Μόσιαλος εξηγεί ότι η πολιτεία θα θεσπίσει αυτό το πρόγραμμα για τον καρκίνο, με στόχο την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπισή του.

Το μήνυμα του Ηλία Μόσιαλου για τη Φώφη Γεννηματά

«Η δημόσια ζωή της χώρας είναι πολύ φτωχότερη από σήμερα. Δεν αναφέρομαι στην πολιτική μόνο, γιατί η Φώφη Γεννηματά δίδαξε ευρύτερα τι σημαίνει να είσαι όχι μόνο σημαντική πολιτικός αλλά και αξιοπρεπής και γενναία γυναίκα. Ως το τέλος.  

» Η πολιτεία πρέπει επιτέλους να θεσπίσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του καρκίνου και να το ονομάσει "Φώφη Γεννηματά"».

Ο πολιτικός κόσμος είναι συγκλονισμένος από τον θάνατο της προέδρου του ΚΙΝΑΛ. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου είπε μεταξύ άλλων: «Αποχαιρετούμε με συγκίνηση τη Φώφη Γεννηματά».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY