Ελλαδα

Τι είπε ο δικηγόρος Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για παράλληλη σχέση

«Δεν ξέρουμε ποιο άτομο είναι που έκανε αυτήν τη μαρτυρία»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος διαψεύδει ότι υπήρχε παράλληλη σχέση με γυναίκα, την περίοδο που ήταν μαζί με την Κάρολαϊν Κράουτς, όπως ανέφερε ο δικηγόρος του
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος διαψεύδει ότι υπήρχε παράλληλη σχέση με γυναίκα, την περίοδο που ήταν μαζί με την Κάρολαϊν Κράουτς, όπως ανέφερε ο δικηγόρος του © EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος διαψεύδει, μέσω του δικηγόρου του, ότι υπήρχε παράλληλη σχέση με άλλη γυναίκα, ενώ ήταν μαζί με την Κάρολαϊν Κράουτς.

Δήλωση για τα όσα είπε η γυναίκα η οποία φέρεται να είχε παράλληλη σχέση με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, έκανε ο δικηγόρος του πιλότου. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραμένει στη φυλακή για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Η γυναίκα που μίλησε για τον συζυγοκτόνο, ανέφερε ότι είχε σχέση μαζί του στο παρελθόν. Όπως είπε, ο πιλότος είχε επιχειρήσει να τη συναντήσει και προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί της ακόμα και δύο εβδομάδες πριν από τη δολοφονία της Κάρολαϊν Κράουτς.

Σε δηλώσεις του στο Mega, ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, δήλωσε:

«Δεν ήταν σε παράλληλη σχέση ο εντολέας μου με κάποια άλλη γυναίκα, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στη δικογραφία. Δεν ξέρουμε ποιο άτομο είναι που έκανε αυτήν τη μαρτυρία. Είναι ψευδές ότι τη διεκδικούσε, ενώ είχαν χωρίσει και ήταν με την Καρολάιν». Και πρόσθεσε: «Η συγκεκριμένη μάρτυρας θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να πάει στην ανακριτική αρχή, αλλά δεν πήγε».

«Όντως υπήρχε μία σχέση με τον Μπάμπη, η οποία ήταν από το 2015 και διεκόπη τον Ιούνιο του 2016. Εκείνος είχε θυμώσει πάρα πολύ μαζί μου γιατί πίστευε ότι θα διακόψω τον γάμο μου για να είμαστε μαζί. Εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ να το κάνω αυτό. Ήταν μία επιπολαιότητα, από τον τρόπο που με προσέγγισε από την επίμονή του» υποστήριξε στη μαρτυρία της η γυναίκα για την παράλληλη σχέση με τον συζυγοκτόνο.

Τι είπε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσα από τη φυλακή για την παράλληλη σχέση

Στη δήλωσή του ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ανέφερε επίσης ότι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον εντολέα του στη φυλακή.

«Επικοινώνησα με τον εντολέα μου πριν βγω στην εκπομπή της και με διαβεβαίωσε για όσα σας λέω. Διαψεύδει οποιαδήποτε επικοινωνία κατά τη διάρκεια του γάμου του και ότι υπήρχε θέμα εμμονής με άλλη γυναίκα» τόνισε.

«Δεν αμφισβητώ τα όσα λέει η κυρία, ας πάει να καταθέσει. Δεν μπορούμε να αξιολογούμε ανώνυμες καταθέσεις. Η δικογραφία ήταν 4-5 μήνες ανοιχτή για την οποιαδήποτε κατάθεση. Αφού έκλεισε, εμφανίστηκαν αυτές οι μαρτυρίες» κατέληξε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τα όσα είπε η γυναίκα όσον αφορά στην παράλληλη σχέση της με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι ο καθ' ομολίαν δολοφόνος της Κάρολαϊν Κράουτς - Ο συζυγοκτόνος διαψεύδει την ύπαρξη παράλληλης σχέσης, σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος του
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι ο καθ' ομολίαν δολοφόνος της Κάρολαϊν Κράουτς - Ο συζυγοκτόνος διαψεύδει την ύπαρξη παράλληλης σχέσης, σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος του © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες είχε δοθεί στη δημοσιότητα το ηχητικό ντοκουμέντο του πιλότου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Σε αυτό ακούγεται ο συζυγοκτόνος, με την ταινία που ο ίδιος είχε κολλήσει στο στόμα του, να προσπαθεί να ειδοποιήσει την Αστυνομία στο πλαίσιο της «σκηνοθεσίας» στον τόπο του εγκλήματος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ