Ελλαδα

Γλυκά Νερά: Δεν προκύπτει συνεργός στη δολοφονία της Καρολάιν

O ανακριτής έκλεισε την έρευνα για την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν Κουρτς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γλυκά Νερά: Δεν είχε συνεργό ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος όταν δολοφόνησε την Καρολάιν
O καθ' ομολογία δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά © EUROKINISSI/ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν προκύπτει εμπλοκή δεύτερου προσώπου ή συνεργού στην υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Μοναδικός κατηγορούμενος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Επίλογο στην κύρια ανάκριση για την υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά έβαλε ο 12ος τακτικός ανακριτής Αθηνών. Πλέον αναμένεται η ανάθεση της δικογραφίας σε εισαγγελέα που θα προτείνει την παραπομπή ή μη σε δίκη του Μπαμπη Αναγνωστόπουλου, ως μοναδικού κατηγορουμένου.

Ο προσωρινά κρατούμενος 33χρονος πιλότος είναι αντιμέτωπος με τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της θανάτωσης ζώου, καθώς και με δύο πλημμελήματα που αφορούν την ψευδή καταγγελία που έκανε περί ληστείας και των ψευδών καταθέσεων που έδινε επί σειρά ημερών στην Αστυνομία.

Δεν προκύπτει η εμπλοκή δεύτερου προσώπου ή συνεργού

Ο ανακριτής κατέληξε ότι δεν προκύπτει η εμπλοκή δεύτερου προσώπου ή συνεργού στην υπόθεση με τα μέχρι τώρα στοιχεία. Από τα τελευταία στοιχεία που ανέμενε ο ανακριτικής από τις άρσεις τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, δεν προέκυψε κάτι που να επιτάσσει τη συμπληρωματική απολογία του κατηγορουμένου ή περαιτέρω έρευνα.

Ειδικότερα, φέρεται να μην ήρθε έγγραφο σχετικά με τις κλήσεις που έγιναν εκείνη τη νύχτα, ενώ ούτε έγγραφο σχετικά με την κάμερα έφτασε στον ανακριτή, καθώς η εταιρία από την Κίνα δεν απάντησε ποτέ στο αίτημα του. Από την άρση του τραπεζικού απορρήτου φαίνεται πως έχουν προκύψει συναλλαγές χαμηλών ποσών στις κάρτες τόσο της 20χρονης Καρολαιν, όσο και του 33χρονου πιλότου, για τα έξοδα του σπιτιού.

Το επόμενο στάδιο είναι να παραλάβει την δικογραφία ο αρμόδιος εισαγγελέας ο οποίος θα συντάξει την πρότασή του προς το δικαστικό συμβούλιο για την παραπομπή του κατηγορουμένου σε δίκη και με ποιες κατηγορίες.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ