Ελλαδα

Κακοποίηση 8χρονης-Ρόδος: «Θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της»

Τι είπε η κόρη της δράστριας

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοποίηση 8χρονης στη Ρόδο
ΑΡΧΕΙΟ © Pixabay

Κακοποίηση 8χρονης στη Ρόδο - Η κόρη της δράστριας λέει: «Θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της».

Η 24χρονη κόρη της δράστριας στην υπόθεση κακοποίησης της 8χρονης στη Ρόδο μίλησε στο MEGA, χαρακτηρίζοντας «ελεεινό» το σχέδιο της μητέρας της. Όπως αναφέρει, η ίδια και τα τέσσερα αδέρφια της δεν έχουν καμία σχέση με την μητέρα τους και ούτε επιθυμούν κάτι τέτοιο. Τα παιδιά μεγάλωσαν σε ορφανοτροφείο και από εκεί πήραν αγάπη και έμαθαν να σέβονται τους συνανθρώπους τους.

«Έχω μεγαλώσει στο ίδρυμα, στο ορφανοτροφείο της Ρόδου, δεν την έχω ζήσει σαν μαμά, μας έχει αφήσει από πάρα πολύ μωρά, όταν ήμασταν μικρά, όταν μέναμε με το μπαμπά στο χωριό, δηλαδή δεν έχω ζήσει τη στοργή της μάνας ας πούμε, οπότε θεωρητικά δεν τη λέω μάνα, την λέω. Δεν την έχω ζήσει. Δηλαδή να ξυπνήσω και να πω ότι θα είχα τη μητέρα μου που θα μου έφερνε π.χ. τσάι. Όταν έμενα στο ορφανοτροφείο είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί μου, αλλά η κοινωνική λειτουργός δεν την είχε αφήσει και κάποια στιγμή που είχα συζητήσει κι εγώ μαζί της, με την κοινωνική λειτουργό της είπα ότι δε θέλω καν να τη δω ούτε να την ξέρω τίποτα, τίποτα».

Στη συνέχεια τόνισε: «Εγώ ξέρω ότι έπαιρνε ουσίες, πολύ καιρό, όλη της η ζωή είναι εκεί πέρα, με αυτόν που δε της παρέχει ούτε τροφή ούτε τίποτα, τίποτα, μια ζωή τους ξέρω στους δρόμους, να ζητιανεύουν από ‘δω και από ‘κει. Απλά αραιά και πού με έπαιρνε ένα τηλέφωνο για να ζητήσει δανεικά, τέτοιου τύπου, όχι τίποτα άλλο σε επαφή. Δεν είναι ότι με καίει, ότι ας πούμε είναι μάνα μου και τι έκανε κι όλα αυτά, απλά με θλίβει το γεγονός ότι ήταν 8 χρονών το παιδί και θα μπορούσα κάλλιστα να ήμουνα κι εγώ στη θέση του μωρού. Αηδιάζω σε αυτό το θέμα, αηδιάζω, δε μπορώ να φανταστώ ότι τι; Της άνοιξε τα πόδια, του παιδιού και την πείραξε; Δηλαδή είναι απίστευτο αυτό το πράγμα».

Κακοποίηση 8χρονης στη Ρόδο: Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται ότι μετά την ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε πως το παιδί είχε υποστεί λοίμωξη στα γεννητικά του όργανα (πιθανολογείται ότι πρόκειται για βαριά ουρολοίμωξη).

Αυτή η λοίμωξη προκάλεσε ερυθρότητα και αιμορραγία στο παιδί με αποτέλεσμα εκείνο να διαμαρτυρηθεί για τους πόνους. Η μητέρα του αντί να πάει το παιδί στο νοσοκομείο, το φωτογράφησε και έστειλε τη φωτογραφία σε συγγενή (από την πλευρά του πατέρα) προκειμένου να τη συμβουλεύσει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η θεία του παιδιού προθυμοποιήθηκε να «ελέγξει» το κορίτσι και με το δάκτυλο της φέρεται να προκάλεσε ρήξη του παρθενικού του υμένα.

Όπως επισημαίνει η Δημοκρατική, η εν λόγω συγγενής τότε προσπάθησε να αφαιρέσει χρήματα από τη μητέρα και τον παππού του παιδιού. Εκείνη η γυναίκα ήταν αυτή που είχε κακοποιήσει το παιδί και ακολούθως έπεισε τη μητέρα του ότι κάποιος είχε κακοποιήσει το παιδί της, ότι είχε ενημερωθεί για αυτό το «Χαμόγελο του Παιδιού» και ότι εκεί δούλευε μια φίλη της, που έναντι 200 ευρώ θα μπορούσε να «κουκουλώσει» την υπόθεση.

Η μητέρα της 8χρονης δεν είχε χρήματα να της δώσει με αποτέλεσμα η συγγενής (ξαδέλφη) να της πει πως θα καταβάλει εκείνη το ποσό. Στη συνέχεια, ωστόσο, ζήτησε 500 ευρώ για να μην αποκαλυφθεί ο ρόλος δήθεν του παππού, εμφανίζοντάς τον ως το άτομο που κακοποίησε σεξουαλικά το 8χρονο κορίτσι.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ