- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συνάντηση Μητσοτάκη με γυναίκες δικαστικούς από το Αφγανιστάν
«Αυτονόητη υποχρέωση να σας υποδεχθούμε»
Γυναίκες βουλευτές, δικαστές και δικηγόρους που έφτασαν στη χώρα μας με τις οικογένειές τους από το Αφγανιστάν δέχτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Γυναίκες βουλευτές, δικαστές και δικηγόρους που έφτασαν στη χώρα μας με τις οικογένειές τους από το Αφγανιστάν δέχτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Είναι αυτονόητη η υποχρέωση της Πολιτείας να σας υποδεχτεί σε αυτή τη συγκυρία για τη χώρα σας. Είμαστε όλοι βαθιά σοκαρισμένοι από αυτά που έγιναν στην πατρίδα σας τους τελευταίους μήνες. Εδώ και 20 χρόνια όλες σας αγωνιστήκατε για τα δικαιώματα των γυναικών στο Αφγανιστάν, είτε μέσω της ενασχόλησης σας με την πολιτική, είτε με τις υπηρεσίες σας στο Δικαστικό Σώμα», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Οι Αφγανές κυρίες δήλωσαν χαρούμενες που βρίσκονται σε αυτή την ιστορική χώρα του κόσμου, όπως είπαν, που γέννησε την Δημοκρατία, και δήλωσαν ευγνώμονες για την προστασία που τους παρέχει η Ελλάδα. Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης και η υφυπουργός Σοφία Βούλτεψη.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες τις γυναίκες από το Αφγανιστάν είχε δεχτεί στο Προεδρικό Μέγαρο και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε ανοιξιάτικες συνθήκες θα κυλήσει ο καιρός
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ποιες στάσεις δεν θα εξυπηρετούνται
Πού καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Θεσσαλονίκη: Το Εφετείο έκρινε ότι οι εργασίες έγιναν και δεν αποδείχθηκε ζημία για την Εγνατία Οδό ΑΕ
Πότε οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία
Ποια είναι η Κυριακή που πρέπει να πάμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Προαναγγέλλουν προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για συντονισμένο πόλεμο λάσπης
Εκτιμάται ότι καταγράφεται ένας κάθε 15 με 20 λεπτά
Το ελαφρυντικό του σύννομου βίου «αποδεικνύεται πρωτίστως από το λευκό ποινικό μητρώο»
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Πού θα κινηθεί ο υδράργυρος
Οι περισσότεροι κατηγορούμενοι ζήτησαν την αναγνώριση ελαφρυντικών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.