- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Δήμητρα Αγγελοπούλου πέθανε έπειτα από μάχη με τον καρκίνο, με την είδηση για τον θάνατο της ηθοποιού να προκαλεί θλίψη σε συγγενείς και φίλους.
λίψη προκαλεί η είδηση ότι η Δήμητρα Αγγελοπούλου πέθανε. Το θλιβερό νέο για τον θάνατο της ηθοποιού, γνωστοποίησε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Καρατζιάς.
Η Δήμητρα Αγγελοπούλου έδωσε μάχη με τον καρκίνο. Η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021, όπως έγινε γνωστό.
«Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που συμβαίνει σήμερα. Καλή αντάμωση κορίτσι μου γλυκό. Τόσο νέα» ανέφερε στην ανάρτησή του στο Facebook ο σκηνοθέτης. Και πρόσθεσε: «Χθες, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η αγαπημένη φίλη και συνάδελφος Δήμητρα Αγγελοπούλου».
Ποια ήταν η Δήμητρα Αγγελοπούλου
H Δήμητρα Αγγελοπούλου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Σε Είδα», την οποία είχε σκηνοθετήσει ο Λευτέρης Χαρίτος.
Η ηθοποιός συμμετείχε, επίσης, στις σειρές «Της Αγάπης Μαχαιριά», «Ελλάς το Μεγαλείο σου», «Άνω Κάτω Τέλεια», «Φιλί Ζωής», «Βοήθεια Γειτόνοι», «Για Μία Θέση στον Ήλιο» και «Ο Δρόμος Είχε την Δική του Ιστορία». Η Δήμητρα Αγγελοπούλου είχε παίξει και στο θέατρο.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση του ΚΘΒΕ για τον θάνατο του ηθοποιού
Πόσοι επαναπατρισμοί έχουν γίνει συνολικά από τις 3 Μαρτίου
Στα χρόνια της Μεταπολίτευσης αναδείχθηκε σε μία από τις σημαντικότερες δημοσιογραφικές φωνές της εποχής
Το σημερινό σκίτσο του
Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά θέματα υγείας
«Καταλύτης η πλήρης εφαρμογή του νέου ΚΟΚ»
Παράλληλα κατατέθηκαν και παράβολα της τάξης των 600.000 ευρώ
Αφέθη ελεύθερος με περιοριστικούς όρους
Σπιτονοικοκύρης εντόπισε νεκρή γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής σε διαμέρισμα στα Χανιά - Έρευνα των Αρχών
Έφοδος της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος σε σπίτι συνταξιούχου γιατρού - Κατασχέθηκε παράνομο υλικό
Τι ισχύει για εισιτήρια και αλλαγές
Στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία
Eίχε προβλεφθεί και υπήρχε υποστήριξη στο τηλεφωνικό κέντρο
Mια παραχώρηση του Studio Κλεισθένης αποκλειστικά για την Athens Voice
Δείτε αναλυτικά τι ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ
Ο συγγραφέας και πατέρας δύο παιδιών μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια οικογένεια με ένα παιδί στο φάσμα του αυτισμού
Προχωρά η δεύτερη φάση μετασχηματισμού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.