Ελλαδα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίπλα στους σεισμόπληκτους στο Αρκαλοχώρι

Ο πρωθυπουργός είδε τις καταστροφές που προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Αρκαλοχώρι συνομιλεί με σεισμοπαθείς
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Αρκαλοχώρι συνομιλεί με σεισμοπαθείς © EUROKINISSI/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην Κρήτη, έχοντας συναντήσεις με τοπικούς φορείς και σεισμόπληκτους στο Αρκαλοχώρι.

Στην περιοχή Χουδέτσι του Δήμου Αρχάνων Αστερουσίων, που επλήγη από τον σεισμό στην Κρήτη βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός έφθασε στην Κρήτη με απευθείας πτήση από τη Γαλλία και συνομίλησε με σεισμόπληκτους στο Αρκαλοχώρι. Σημειώνεται ότι οι κάτοικοι στο Αρκαλοχώρι πέρασαν το βράδυ σε σκηνές, με τη γη να μη σταματά να τρέμει.

Ο πρωθυπουργός πήγε στο παλιό τμήμα της κωμόπολης, όπου έχουν καταγραφεί και οι περισσότερες ζημιές μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,8 Ρίχτερ.

Συνοδευόμενος από τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανιδη, τον υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών Γιώργο Καράγιαννη, τον υφυπουργό στον πρωθυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο, τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτερη Αυγενάκη, τον πρόεδρο του ΟΑΣΠ Ευθύμη Λέκκα αλλά και τοπικούς φορείς, ο κ. Μητσοτάκης είδε τις ζημιές σε κτίρια και τις καταστροφές στο τοπικό οδικό δίκτυο.

Ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στο Κέντρο Επιχειρήσεων που έχει στηθεί στο Αρκαλοχώρι, όπου ενημερώθηκε αναλυτικά για τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής και τα επόμενα βήματα για την αντιμετώπιση των συνεπειών μετά τον ισχυρό σεισμό στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σεισμός - Ηράκλειο: Ενημέρωση του Πρωθυπουργού για τις καταστροφές

Παράλληλα, συνομίλησε με κατοίκους που του εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την κατάσταση που βιώνουν, ζητώντας του την έμπρακτη στήριξη της πολιτείας με συγκεκριμένα μέτρα. 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Χρήστο Στυλιανίδη και τον Λευτέρη Αυγενάκη στο Αρκαλοχώρι
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Χρήστο Στυλιανίδη και τον Λευτέρη Αυγενάκη στο Αρκαλοχώρι © EUROKINISSI/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί με κάτοικο στο Αρκαλοχώρι - Η κωμόπολη υπέστη σημαντικές ζημιές από τον ισχυρό σεισμό στην Κρήτη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί με κάτοικο στο Αρκαλοχώρι - Η κωμόπολη υπέστη σημαντικές ζημιές από τον ισχυρό σεισμό στην Κρήτη © EUROKINISSI/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Σεισμός - Ηράκλειο: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Χουδέτσι

Ο Πρωθυπουργός στο λαβωμένο Αρκαλοχώρι

Με πληροφορίες από ekriti.gr/cretalive/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ