Ελλαδα

Σεισμός στο Ηράκλειο: Οδύνη για τον 62χρονο που σκοτώθηκε (video)

Τι δήλωσε η αδελφή του - Θρήνος στον οικισμό Μάρθα

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζημιές σε εκκλησάκι στο Ηράκλειο Κρήτης μετά τον σεισμό - Ένας 62χρονος σκοτώθηκε όταν καταπλακώθηκε μετά την κατάρρευση εκκλησίας
Ζημιές σε εκκλησάκι στο Ηράκλειο Κρήτης μετά τον σεισμό - Ένας 62χρονος σκοτώθηκε όταν καταπλακώθηκε μετά την κατάρρευση εκκλησίας © EUROKINISSI/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Ο σεισμός στο Ηράκλειο στην Κρήτη άφησε πίσω του έναν νεκρό, τον 62χρονο Ιάκωβο Τσαγκαράκη, ο οποίος καταπλακώθηκε όταν κατέρρευσε η εκκλησία του Προφήτη Ηλία.

Στο πένθος έχει βυθιστεί το χωριό Μάρθα στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο 62χρονος Ιάκωβος Τσαγκαράκης είναι ο νεκρός από τον σεισμό στην Κρήτη. Ο «Εγκέλαδος» τον βρήκε μέσα στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία, ενώ εκτελούσε εργασίες. Ο τρούλος της εκκλησίας κατέρρευσε, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Οι εικόνες καταστροφής από το Αρκαλοχώρι μετά τον σεισμό στο Ηράκλειο συνεχίζουν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Σεισμός στην Κρήτη: Νεκρός ο 62χρονος Ιάκωβος Τσαγκαράκης - Τι δήλωσε η αδελφή του

«Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Πολύ εργατικός. Τέλειος! Και σύζυγος και στα παιδιά και στην οικογένειά μας σε όλους…» τόνισε σε δηλώσεις της η αδελφή του 62χρονου που σκοτώθηκε στον σεισμό στην Κρήτη, γνωστοποιώντας ότι αποφάσισε την τελευταία στιγμή να μπει μέσα στην εκκλησία λίγο πριν εκδηλωθεί η ισχυρή σεισμική δόνηση.

Και πρόσθεσε: «Ο γιος του είναι συγκλονισμένος.Ήταν ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος. Υπέροχος αλλά… κακή τύχη. Πήγε για βόλτα και έκανε σεισμό… Μπήκε μέσα για να δει. Ο γιος του δεν ήταν μαζί του».

Ο 62χρονος Ιάκωβος Τσαγκαράκης που ανασύρθηκε νεκρός από τα χαλάσματα, όταν κατέρρευσε η εκκλησία του Προφήτη Ηλία μετά τον σεισμό στο Ηράκλειο Κρήτης
Ο 62χρονος Ιάκωβος Τσαγκαράκης που ανασύρθηκε νεκρός από τα χαλάσματα, όταν κατέρρευσε η εκκλησία του Προφήτη Ηλία μετά τον σεισμό στο Ηράκλειο Κρήτης © ekriti.gr

Ο 62χρονος Ιάκωνος Τσαγκαράκης, που έχασε τη ζωή του στον σεισμό στο Ηράκλειο, ήταν πατέρας δύο παιδιών και πρόσφατα είχε γίνει και παππούς.

Η μεταφορά του άτυχου άνδρα

Δηλώσεις Μπουντουράκη για τον φονικό σεισμό

Συγκλονισμένο το χωριό για τον χαμό του 62χρονου στον σεισμό στην Κρήτη

Σε κατάσταση σοκ οι συγχωριανοί του στον οικισμό Μάρθα από την τραγική είδηση. Άνδρες της ΕΜΑΚ απεγκλώβισαν τον 62χρονο από τα χαλάσματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο ekriti.gr, ο Ιάκωβος Τζαγκαράκης υπήρξε ποδοσφαιριστής του Πατούχα αλλά και παράγοντας τόσο στην ομάδα της Άνω Βιάννου, όσο και στον Πήγασο Εμπάρου, επί σειρά ετών. Η ανακοίνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου (ΕΠΣΗ) αναφέρει:

«Το τοπικό ποδόσφαιρο πενθεί για τον θάνατο ενός εκλεκτού μέλους του, του Ιάκωβου Τσαγκαράκη, που έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί κατά τον σεισμό που έπληξε το Ηράκλειο. Ο άτυχος Ιάκωβος Τσαγκαράκης έχασε τη ζωή του ενώ εκτελούσε εργασίες στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στο Αρκαλοχώρι

» Κατά την πολυετή ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, υπήρξε ποδοσφαιριστής του Πατούχα, διετέλεσε επί πολλά χρόνια παράγοντας στην ομάδα της Βιάννου και τα τελευταία χρόνια ήταν ενεργό παραγοντικό στέλεχος του Πήγασου. Ήταν ένα από τα πιο αγαπητά μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Ηρακλείου.

» Ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του για τον τόσο άδικο χαμό του. Καλό ταξίδι Ιάκωβε…».

Ο τρόμος "απλώθηκε" στο Αρκαλοχώρι - Εικόνες από drone

5,8 Ρίχτερ στην Κρήτη: Τι λένε οι σεισμολόγοι για την ισχυρή δόνηση | 27/9/21 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ