Ελλαδα

Αχιλλοπούλειο: Σε αναστολή 83 γιατροί και άλλοι εργαζόμενοι

Οι οκτώ είναι γιατροί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο
Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο © ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ/EUROKINISSI

Εκτός του Αχιλλοπούλειου νοσοκομείο του Βόλου θα μείνουν συνολικά 83 γιατροί και έτεροι εργαζόμενοι, οι οποίοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Συνολικά 83 γιατροί και έτεροι εργαζόμενοι του Αχιλλοπούλειου νοσοκομείου Βόλου θα μείνουν εκτός καθηκόντων αφού δεν έχουν κάνει ως σήμερα το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το magnesianews.gr, από τα συνολικά 83 άτομα, τα οκτώ είναι γιατροί. Από τις σημερινές αναστολές, θα προκύψουν προβλήματα στο γαστρεντερολογικό τμήμα, στο γυναικολογικό, αλλά και στη χειρουργική κλινική, σύμφωνα με το τοπικό μέσο.

Ο Νίκος Χαυτούρας, πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών και Κέντρων Υγείας Μαγνησίας, σημείωσε πως το ήδη υποστελεχωμένο νοσοκομείο θα βρεθεί ενώπιον μεγαλύτερων προβλημάτων, με το σημαντικότερο στο γαστρεντερολογικό τμήμα.

Στο εν λόγω τμήμα δεν έχει κάνει το εμβόλιο και η διευθύντριά του, ενώ θα λείψει και ένας ειδικευμένος γιατρός που είχε έρθει με απόσπαση από τη Λάρισα καθώς δεν ανανεώθηκε η απόσπασή του. Έτσι, το τμήμα θα μείνει με έναν επικουρικό γιατρό, ο οποίος θα κληθεί να εξυπηρετήσει όλα τα περιστατικά.

Ακόμα, ένας γιατρός της χειρουργικής κλινικής δεν έχει εμβολιαστεί γεγονός που αφήνει το νευραλγικό τμήμα του νοσοκομείο με ακόμη λιγότερο προσωπικό.

Τέλος, μία έλλειψη γιατρού θα υπάρξει στη γυναικολογική κλινική και άλλη μία στο παθολογοανατομικό τομέα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ