Ελλαδα

Σέρρες: Τρεις γιατροί παραιτήθηκαν για να μην εμβολιαστούν

Πότε γίνεται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των υγειονομικών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διάδρομος νοσοκομείου (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Τρεις γιατροί στις Σέρρες υπέβαλαν παραίτηση για να μην εμβολιαστούν
Διάδρομος νοσοκομείου (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Τρεις γιατροί στις Σέρρες υπέβαλαν παραίτηση για να μην εμβολιαστούν © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Στις Σέρρες τρεις γιατροί παραιτήθηκαν από το νοσοκομείο, καθώς δεν ήθελαν να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό λίγες ημέρες πριν γίνει υποχρεωτικός.

Την παραίτησή τους υπέβαλαν τρεις γιατροί από το νοσοκομείο στις Σέρρες, προκειμένου να μην εμβολιαστούν. Η είδηση ότι παραιτήθηκαν οι γιατροί στις Σέρρες έρχεται την ώρα που ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών, με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη να ξεκαθαρίζει ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί από την 1η Σεπτεμβρίου 2021.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι συγκεκριμένοι γιατροί είχαν ήδη κατοχυρώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης.

Επιπλέον, τρεις ανεμβολίαστοι ειδικευόμενοι γιατροί επρόκειτο να αλλάξουν νοσοκομείο. Μιλώντας στην ΕΡΤ3 ο διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Σερρών Δημήτρης Μπαλαξής ανέφερε ότι υπάρχουν άλλοι δυο - τρεις γιατροί που ακόμα δεν εμβολιάστηκαν, ωστόσο εξέφρασε την εκτίμηση ότι στο τέλος θα πειστούν και θα κάνουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Ο κ. Μπαλαξής σημείωσε ότι υπάρχουν ανεμβολίαστοι νοσηλευτές στο νοσοκομείο στις Σέρρες. Και πρόσθεσε ότι όλοι όσοι νοσηλεύονται με κορωνοϊό σε κλίνες, δεν έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ