Ελλαδα

Ανεμοστρόβιλος «σάρωσε» την Πρέβεζα - Εικόνες καταστροφής (video)

Βομβαρδισμένο τοπίο το παραλιακό μέτωπο - Αγνοείται ψαράς στην Αμφιλοχία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανεμοστρόβιλος «χτύπησε» την παραλία στην Πρέβεζα
Ανεμοστρόβιλος «χτύπησε» την παραλία στην Πρέβεζα © YouTube/ΕΡΤ Α.Ε.

Ο ανεμοστρόβιλος στην Πρέβεζα προκάλεσε καταστροφές στο παραλιακό μέτωπο, ενώ στην Αμφιλοχία αγνοείται ψαράς μετά το ξαφνικό μπουρίνι.

Σοβαρές υλικές ζημιές προκάλεσε ο ανεμοστρόβιλος που «χτύπησε» την Πρέβεζα την Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021, το βράδυ. Όπως φαίνεται και από τις εικόνες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο ανεμοστρόβιλος είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφούν ξαπλώστρες, να σπάσουν ομπρέλες και να εκριζωθούν δέντρα στην παραλιακή ζώνη της Πρέβεζας.

Μέσα σε λίγα λεπτά σημειώθηκαν έντονα καιρικά φαινόμενα. Παρουσιάστηκαν, επίσης, προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

Ο ανεμοστρόβιλος στην Πρέβεζα προκάλεσε ζημιές και σε τουριστικές επιχειρήσεις, όπως επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων.

Σοβαρές υλικές ζημιές από τον ανεμοστρόβιλο που χτύπησε την Πρέβεζα | 27/08/2021 | ΕΡΤ

Αγνοείται ψαράς στην Αμφιλοχία - Προβλήματα από το ξαφνικό μπουρίνι

Εν τω μεταξύ παραμένουν άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 29χρονου ψαρά στην Αμφιλοχία, ο οποίος αγνοείται μετά το ξαφνικό μπουρίνι που «χτύπησε» την περιοχή την Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021, το απόγευμα.

Η βάρκα μέσα στην οποία βρισκόταν ο 29χρονος ψαράς στη θαλάσσια περιοχή του Μενιδίου, αναποδογύρισε, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η κακοκαιρία.

Για τον εντοπισμό του έχει κινητοποιηθεί το Λιμεναρχείο Αμφιλοχίας, το οποίο σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Πρέβεζας διεξάγουν θαλάσσιες έρευνες με δυο σκάφη. Στην επιχείρηση συνδράμει ελικόπτερο, ενώ έχουν κινητοποιηθεί παραπλέοντα αλιευτικά σκάφη και χερσαία μέσα. Στην έρευνα στη θάλασσα συμμετείχε και δύτης.

Καταστροφές από το χθεσινό μπουρίνι –Αγνοείται ψαράς στην Αμφιλοχία | 27/08/21 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ