Ελλαδα

Δολοφονία 39χρονου στη Μεσαρά: Ομολόγησε το έγκλημα ο εργάτης

Δεν είχε πείσει τις αρχές με τους ισχυρισμούς του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δολοφονία 39χρονου στη Μεσαρά: Ομολόγησε ο εργάτης του - Τι έδειχναν τα στοιχεία που είχαν οι αρχές για το έγκλημα.

Ομολόγησε λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του 39χρονου κτηνοτρόφου στη Μεσαρά ο Ρουμάνος εργάτης, που ήταν υπεύθυνος για τα πρόβατα του θύματος. 

Σύμφωνα με το cretalive.gr, o καθ' ομολογία δράστης διέμενε σε σπιτάκι στην κτηνοτροφική μάντρα του 39χρονου, ακριβώς απέναντι από το σπίτι της οικογένειας. Ο εργάτης είπε ότι κίνητρο της δολοφονίας ήταν οικονομικοί λόγοι, αλλά και το ότι το θύμα συμπεριφερόταν βίαια. 

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι από την αρχή ο εργάτης θεωρούνταν ύποπτος. Μάλιστα, είχε ισχυριστεί ότι δέχτηκε κι αυτός πυρά από τον δολοφόνο του αφεντικού του, με την κατάθεσή του να μην πείθει τις αρχές. 

Δολοφονία 39χρονου στη Μεσαρά: Εν ψυχρώ εκτέλεση και χτυπήματα που δείχνουν μίσος

Τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους οι αρχές έδειχναν ότι ο δράστης είχε στήσει καλά το σκηνικό της δολοφονίας, καθώς φέρεται να γνώριζε τις καθημερινές συνήθειες του θύματος και ότι το βράδυ επέλεγε να κάθεται στη βεράντα του σπιτιού του. Μάλιστα, φαίνεται ότι ο δολοφόνος έστησε καρτέρι στον 39χρονο άνδρα, καθώς λίγα λεπτά νωρίτερα είχε αποχωρήσει από το σπίτι η σύζυγος του θύματος με προορισμό φαρμακείο. Ο 39χρονος βρισκόταν στο σπίτι του με τη μικρότερη κόρη του, ηλικίας 7 μόλις ετών. Το κοριτσάκι φέρεται να αντίκρισε τον πατέρα του μέσα σε λίμνη αίματος και παραμένει σε σοκ. 

Σημάδια από τα σκάγια της καραμπίνας που στέρησε τη ζωή του 39χρονου υπάρχουν σε τοίχο του σπιτιού. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος κτηνοτρόφος χτυπήθηκε θανάσιμα στη δεξιά πλευρά του σώματός του, ενώ έφερε θανατηφόρα τραύματα στο κεφάλι, το χέρι και την κοιλιακή χώρα. Εκτιμάται από τις αρχές ότι τα χτυπήματα δείχνουν πρωτοφανές μίσος έναντι του θύματος. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ