Ελλαδα

Παιδικοί σταθμοί ΕΕΤΑΑ ΕΣΠΑ 2021: Βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα

Πώς μπορείτε να τα δείτε - Τα δικαιολογητικά για την εγγραφή του παιδιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παιχνίδια σε παιδικό σταθμό (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Δημοσιεύτηκαν τα τελικά αποτελέσματα για το πρόγραμμα «Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ ΕΕΤΑΑ 2021»
Παιχνίδια σε παιδικό σταθμό (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Δημοσιεύτηκαν τα τελικά αποτελέσματα για το πρόγραμμα «Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ ΕΕΤΑΑ 2021» © Pixabay

Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ Παιδικοί σταθμοί ΕΕΤΑΑ 2021-2022 και το voucher 180 ευρώ σε μητέρες.

Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2021 ΕΕΤΑΑ λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 20 Αυγούστου 2021. Αναρτήθηκαν επίσης τα αποτελέσματα για τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠΑμεΑ για το σχολικό έτος 2021-2022.

Τα αποτελέσματα αφορούν το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» 2021-2022 του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Στη ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπαίνουν με τους κωδικούς Taxisnet.

Τα τελικά αποτελέσματα και η ανάρτησή τους σηματοδοτούν την έναρξη των εγγραφών στους παιδικούς σταθμούς, ιδιωτικούς και δημόσιους, για τους γονείς που έχουν εξασφαλίσει την επιδότηση από το ΕΣΠΑ.

Όσοι έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα οικονομικής στήριξης, παίρνουν voucher 180 ευρώ ανά μήνα για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται και οι μητέρες που εργάζονται στο Δημόσιο, καθώς εντάχτηκαν 15.000 επιπλέον δικαιούχοι μέσα από την αύξηση του προϋπολογισμού με επιπλέον 30.000.000 ευρώ.

Επιδότηση ΕΣΠΑ και παιδικοί σταθμοί - Πώς γίνεται η εγγραφή - Τα δικαιολογητικά

Οι γονείς που έχουν εξασφαλίσει επιδότηση από το ΕΣΠΑ, πρέπει να έχουν μαζί τους τα ακόλουθα δικαιολογητικά (σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή) για την εγγραφή στους παιδικούς σταθμούς:

  • Το έντυπο του voucher
  • ΑΦΜ και ΔΟΥ μητέρας
  • Δ/νση κατοικίας
  • Φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας της μητέρας
  • Ημερομηνία γέννησης του παιδιού
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ