Ελλαδα

Δολοφονία στην Κατερίνη: «Δεν θυμάμαι να σκοτώνω την αδελφή μου»

Τι φέρεται να υποστήριξε η 75χρονη που έπνιξε την αδελφή της με λουρί τσάντας

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δολοφονία 73χρονης με λουρί τσάντας στην Κατερίνη: Τα πρώτα λόγια της 75χρονης κατηγορούμενης - Τι λέει ο δικηγόρος της.

Προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, Παρασκευή (20/8) έλαβε η 75χρονη που κατηγορείται ότι έπνιξε την αδελφή της με λουρί τσάντα μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν στην Κατερίνη, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης.

«Στο σπίτι μου ήμουν εγώ και η αδελφή μου και κανείς δεν μας επισκέφθηκε. Ούτε η ανιψιά μου, ούτε και η νύφη μου. Δεν θυμάμαι να σκοτώνω των αδελφή μου όπως μου είπαν, ούτε θυμάμαι κάτι άλλο», υποστήριξε η 75χρονη, σύμφωνα με τον Alpha και πρόσθεσε: 
«Να σας πω ότι μέσα στη μαύρη δερμάτινη τσάντα την οποία είχα αφήσει στο δωμάτιο, είχα βάλει τα χρήματα μέσα σε αυτή και θέλω να μου δείξετε την τσάντα και να βεβαιωθώ ότι είναι εκεί. Μου δείξατε τη φωτογραφία με την αδελφή μου νεκρή και την τσάντα της δεμένη στον λαιμό. Δεν φορούσε αυτό το φόρεμα, αλλά ένα σιέλ και μετά το άλλαξαν. Στο σπίτι ήταν δύο πρόσωπα που έβλεπα για πρώτη φορά. Πάλεψα με το ένα πρόσωπο, αλλά δεν ήταν η αδελφή μου. Εγώ δεν θα πείραζα την αδελφή μου. Ήθελαν να μου πάρουν τα χρήματα και θέλω να δείτε στην τσάντα αν είναι μέσα». 

Ο συνήγορος της 75χρονης δήλωσε ότι η κατηγορούμενη «δεν έχει καμία επαφή, πραγματικά, με το περιβάλλον και το τι έχει γίνει, δεν έχει καταλάβει τον λόγο για τον οποίο είναι εδώ. Όταν πήγε ο ανιψιός και τις βρήκε, δεν είχε καταλάβει. Βρισκόταν στον καναπέ με την αδελφή της».

Κατερίνη: Το χρονικό της δολοφονίας

Το έγκλημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (18/8) και σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο ανιψιός των δύο γυναικών ήταν εκείνος που ειδοποίησε στις αρχές, που συνέλαβαν την 75χρονη. Ο ανιψιός φέρεται να άκουσε φωνές από το σπίτι και όταν πήγε να δει τι συνέβη εντόπισε νεκρή την 73χρονη θεία του. Το θύμα φέρεται να είχε κινητικά προβλήματα, ενώ η 75χρονη αντιμετώπιζε το τελευταίο χρονικό διάστημα ψυχολογικά προβλήματα. 

Η 75χρονη, μιλώντας στους αστυνομικούς, έδειξε ότι δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει τους λόγους για την πράξη της. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ