Ελλαδα

Προφυλακίστηκε η 75χρονη στην Κατερίνη που έπνιξε την αδελφή της

Τι ισχυρίστηκε στην απολογία της - Το αίτημά της στον ανακριτή

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η 75χρονη που κατηγορείται ότι στραγγάλισε την αδελφή της στην Κατερίνη, κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της στον ανακριτή.

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 75χρονη που κατηγορείται ότι έπνιξε την αδελφή της με λουρί τσάντας. Η απόφαση ελήφθη μετά την απολογία της στον ανακριτή, όπου μεταξύ άλλων φέρεται να είπε: «Δεν θυμάμαι να σκοτώνω την αδελφή μου». Σημειώνεται ότι για τη δολοφονία στην Κατερίνη έχει ασκηθεί σε βάρος της κατηγορουμένης ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο ανιψιός των δύο γυναικών ήταν εκείνος που ειδοποίησε την αστυνομία, όταν άκουσε φωνές και πήγε στο σπίτι, όπου αντίκρισε νεκρή τη θεία του. Το έγκλημα στην Κατερίνη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 18 Αυγούστου.

Δολοφονία στην Κατερίνη - Τι ζήτησε η 75χρονη κατηγορούμενη

Όπως έγινε γνωστό, η κατηγορούμενη, διά του συνηγόρου της, ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πάσχει από κάποια ψυχική ασθένεια. Το αίτημα έγινε δεκτό από τον ανρκτιή.

Η 75χρονη που κατηγορείται ότι έπνιξε την αδελφή της με το λουρί της τσάντας, φέρεται να αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό ψυχολογικά προβλήματα και το επόμενο χρονικό διάστημα σχεδίαζε -με πρωτοβουλία συγγενών της- να συμβουλευτεί ειδικό.

Στην απολογία της, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, έδειχνε αδυναμία επαφής με το περιβάλλον, ενώ φαίνεται να ανέφερε πως δεν θα έκανε ποτέ κακό στην αδελφή της.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις