Ελλαδα

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο ανεμβολίαστος Νίκος Οικονομόπουλος

Οι επιπλοκές που παρουσίασε - Η δήλωση για τη θεία κοινωνία που είχε συζητηθεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Οικονομόπουλος (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Ο τραγουδιστής διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό
Νίκος Οικονομόπουλος (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Ο τραγουδιστής διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό © YouTube/Νίκος Οικονομόπουλος Official YouTube Channel

Ο ανεμβολίαστος Νίκος Οικονομόπουλος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», με πνευμονολογικά προβλήματα.

Ο διάσημος τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος έχει κορωνοϊό και βρίσκεται για νοσηλεία στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Όπως έγινε γνωστό, ο Οικονομόπουλος παρουσίασε επιπλοκές, με αποτέλεσμα να γίνει η εισαγωγή του σε απλή κλίνη Covid-19 στον «Ευαγγελισμό».

Ειδικότερα, παρουσίασε πνευμονολογικά προβλήματα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν έχει εμβολιαστεί για κορωνοϊό.

Μόλις έγινε γνωστό ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει κορωνοϊό, φίλοι και θαυμαστές του έγραψαν μηνύματα στα social media, ευχόμενοι «περαστικά» και «καλή ανάρρωση».

Νίκος Οικονομόπουλος - Η δήλωση που είχε κάνει για τον κορωνοϊό και τη θεία κοινωνία

Τον Μάιο του 2020 και ενώ είχε ήδη ξεκινήσει η σταδιακή άρση του lockdown μετά το πρώτο κύμα του ιού στην Ελλάδα, ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε κάνει δήλωση για τη θεία κοινωνία και τον κορωνοϊό που συζητήθηκε.

Ειδικότερα, μιλώντας για την εκκλησία, την πίστη και τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για να περιοριστεί η διασπορά κορωνοϊού, ο γνωστός τραγουδιστής είχε πει ότι θα λάμβανε τη θεία κοινωνία, ακόμα και αν πριν από εκείνον υπήρχε άνθρωπος με την πιο μεταδοτική αρρώστια».

«Κολλάς κορωνοϊό στην Εκκλησία, αλλά όχι στα σούπερ μάρκετ;» είχε αναρωτηθεί τότε, προσθέτοντας: «Πολλοί άνθρωποι ήθελαν να πάνε να ανάψουν ένα κερί, να προσευχηθούν, να μεταλάβουν. Εγώ θα το έκανα ακόμη κι αν πριν από μένα κοινωνούσε ένα άνθρωπος με την πιο μεταδοτική αρρώστια».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ