- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ο δήμαρχος Μυκόνου συνελήφθη - Η μήνυση από επιχειρηματία (video)
Μπουλντόζα του δήμου προχώρησε σε κατεδάφιση
Συνελήφθη ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κούκας μετά από μήνυση επιχειρηματία και ενώ μπουλντόζα του δήμου κατεδάφισε κατασκευές σε παραλία του νησιού.
Αναστάτωση επικρατεί στη Μύκονο, όπου συνελήφθη ο δήμαρχος του νησιού Κωνσταντίνος Κούκας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες πολίτες εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για φράχτες και φοίνικες που -όπως καταγγέλλουν- τοποθέτησε επιχειρηματίας από το Καλό Λιβάδι, με αποτέλεσμα να περιορίζεται η ελεύθερη πρόσβαση των λουομένων στην παραλία.
Η δημοτική Αρχή, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο MykonosVoice, είχε δώσει πενθήμερη προθεσμία στον επιχειρηματία να προχωρήσει σε αλλαγές.
Όταν πέρασε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εμφανίστηκε μπουλντόζα του Δήμου Μυκόνου, παρουσία του δημάρχου, και γκρέμισε τις κατασκευές τα ξημερώματα της Τρίτης 17 Αυγούστου 2021.
Ο επιχειρηματίας, ωστόσο, υπέβαλε μήνυση, με αποτέλεσμα ο δήμαρχος Μυκόνου να συλληφθεί, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα χαρακτηριστικά που το ανέδειξαν κορυφαίο μπισκότο
Το προφίλ των υποψηφίων και οι προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων
Τα κοινά χαρακτηριστικά των επιθέσεων - Τι ανέφερε η εισαγγελέας στην αγόρευσή της
Οι ανακοινώσεις των σωματείων
Οι έρευνες των ενώσεων κι η πραγματικότητα της αγοράς των Χριστουγέννων
Τα ΚΤΕΛ ως ζωτικός συμβολισμός μίας κινούμενης ζωής
Στο πλευρό τους το μπλόκο της Νίκαιας
Οι χάρτες που δημοσίευσε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης
Ενισχύονται τα μπλόκα μετά το «όχι» στην κυβέρνηση
Οι πρώτες πληροφορίες
Μια μεγάλη συζήτηση για τη γλώσσα, την τέχνη, την εξουσία και την πολιτική επιστήμη στην Ελλάδα
Αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.