Ελλαδα

Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ: Στήριξη για την αναδάσωση της Βαρυμπόμπης

Θα ηγηθεί της προσπάθειας αναδάσωσης της περιοχής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πυρκαγιά στην Άνω Βαρυμπόμπη του δήμου Αχαρνών
Πυρκαγιά στην Άνω Βαρυμπόμπη του δήμου Αχαρνών © EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ: Άμεση στήριξη για την οργανωμένη αναδάσωση της ευρύτερης περιοχής της Βαρυμπόμπης.

Με ανακοίνωσή του ο Ομιλος ΒΙΑΝΕΞ τονίζει οτι θα ηγηθεί της προσπάθειας αναδάσωσης της ευρύτερης περιοχής της Βαρυμπόμπης στην οποία βρίσκεται η έδρα της εταιρίας.

 Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «μια από τις βασικές ιδρυτικές αρχές της ΒΙΑΝΕΞ, αλλά και συνολικά της οικογένειας Γιαννακόπουλου ήταν, είναι και θα είναι να βρίσκεται δίπλα στον Έλληνα πολίτη και την Ελλάδα, όποτε υπάρχει ανάγκη.

Όλοι παρακολούθησαν το περιβαλλοντικό έγκλημα που διαπράχθηκε σε έναν από τους τελευταίους πνεύμονες πρασίνου της Αττικής, στην ευρύτερη περιοχή της Βαρυμπόμπης και του Τατοΐου. Ένα έγκλημα που δεν θα έχει επιπτώσεις μόνο στο σήμερα και στη ζωή των Ελλήνων του Λεκανοπεδίου, αλλά και στο μέλλον των παιδιών.

Η ΒΙΑΝΕΞ, θέλοντας να συμπαρασταθεί στις προσπάθειες της Κυβέρνησης για ένα καλύτερο αύριο, αλλά και σαν θεματοφύλακας αξιών και πολιτισμού, ανακοινώνει πως θα ηγηθεί της προσπάθειας αναδάσωσης της περιοχής, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί το βιοτικό μέλλον της ελληνικής οικογένειας σε ένα πράσινο περιβάλλον.

Η ΒΙΑΝΕΞ προσφέρει άμεσα 100.000 ευρώ στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, με το οποίο και θα συνεργαστεί ώστε να πραγματοποιηθεί η μελέτη για την οργανωμένη αναδάσωση της περιοχής» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Tαυτόχρονα, η ΒΙΑΝΕΞ τονίζει πως ούσα η μεγαλύτερη επιχείρηση της ευρύτερης περιοχής της Βαρυμπόμπης, «θα παρακολουθεί καθημερινά για τα επόμενα χρόνια την πορεία της αναδάσωσης ώστε να διασφαλίσει ότι θα παραδωθεί ένας καλύτερος πνεύμονας πρασίνου από ότι πριν.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες δράσεις, καθώς επιθυμία του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ και των 1.300 εργαζομένων της είναι να ηγηθούν της συνολικής προσπάθειας που θα γίνει για την ανάπλαση της περιοχής, ξεκινώντας συμβολικά με το φύτευμα των πρώτων 1.300 δέντρων της νέας εποχής.

Στην προσπάθεια αυτή καλεί και τις άλλες επιχειρήσεις της περιοχής να συνεργαστούνε σε κοινές δράσεις ώστε όλοι ενωμένοι να αποκαταστήσουν το περιβάλλον που ζουν και δουλεύουν. Οι δράσεις που θα αναπτυχθούν δείχνουν τον δρόμο για το μέλλον που θέλει για τα παιδιά», καταλήγει η ανακοίνωση της ΒΙΑΝΕΞ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ