Ελλαδα

Προβλήματα και στην υδροδότηση λόγω της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη

Σε ποιες περιοχές της Αττικής παρατηρούνται προβλήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Υδροδότηση - Νερό
Υδροδότηση - Νερό © Unsplash / Catt Liu

Προβλήματα στην υδροδότηση περιοχών της Αττικής - Γιατί προκάλεσε διακοπές νερού η φωτιά στη Βαρυμπόμπη.

Η πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη στάθηκε η αιτία για να παραμείνουν σήμερα (3/8) χωρίς νερό διάφορες περιοχές της Αττικής, καθώς το πύρινο μέτωπο έθεσε εκτός λειτουργίας το αντλιοστάσιο στο ρέμα της Χελιδονούς, εξαιτίας της διακοπής ηλεκτροδότησης της περιοχής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ, Μέσω της συγκεκριμένης εγκατάστασης υδροδοτούνται οι περιοχές: Αγία Παρασκευή, Χολαργός, Γέρακας, Παλλήνη, Παιανία, Γλυκά Νερά, Κάτζα, Κορωπί, Κερατέα, Λαυρεωτική, Μαρούσι, Χαλάνδρι και περιοχές του Δήμου Διονύσου.

«Τα συνεργεία της ΕΥΔΑΠ από την πρώτη στιγμή καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες, θέτοντας σε λειτουργία εναλλακτικούς τρόπους υδροδότησης, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η τροφοδότηση των παραπάνω περιοχών. Ωστόσο, η πυρκαγιά βρίσκεται προς το παρόν σε πλήρη εξέλιξη με απροσδιόριστο χρόνο αποκατάστασης της βλάβης ηλεκτροδότησης του αντλιοστασίου. Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΥΔΑΠ συνιστά στους κατοίκους των παραπάνω περιοχών να καταναλώνουν νερό με τη μέγιστη δυνατή σύνεση», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία και προσθέτει ότι «βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και πλήρη συνεργασία με τις επιχειρησιακές δυνάμεις που δρουν στην περιοχή, επιδιώκοντας την τάχιστη αποκατάσταση λειτουργίας του αντλιοστασίου». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ