- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Μιλώντας για τη δολοφονία στη Δάφνη, γειτόνισσα του ζευγαριού καταγγέλλει ότι είχε καλέσει για ενδοοικογενειακή βία την αστυνομία 19 ημέρες πριν από το έγκλημα.
Νέα στοιχεία για το έγκλημα στη Δάφνη, όπου σύζυγος έσφαξε τη γυναίκα του πάνω στο κρεβάτι τους έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ο 40χρονος δράστης πήγε μόνος του στο Αστυνομικό Τμήμα και ομολόγησε τη δολοφονία.
Γειτόνισσα του ζευγαριού, με ανάρτησή της στο Facebook, αναφέρει ότι στις 11 Ιουλίου 2021 είχε ειδοποιήσει την Αστυνομία για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Όπως γράφει στην ανάρτησή της, 19 ημέρες πριν από τη δολοφονία στη Δάφνη, είχε καλέσει την ΕΛΑΣ, ωστόσο οι αστυνομικοί έφθασαν έξω από το σπίτι, δεν βγήκαν από το περιπολικό, άνοιξαν τα παράθυρα του οχήματος και στη συνέχεια αποχώρησαν χωρίς να προχωρήσουν σε κάποια άλλη ενέργεια.
Δολοφονία στη Δάφνη - Τι είχε γράψει γειτόνισσα του ζευγαριού, 19 ημέρες πριν από το έγκλημα
«Σήμερα βράδυ κάλεσα το 100 για ενδοοικογενειακή βία σε γειτονικό διαμέρισμα που ζει και ανήλικο. Τα κουδούνια αλλάχτηκαν την Παρασκευή και έδωσα το δικό μου φυσικά για να μπουν στην πολυκατοικία. Το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά, δεν μπήκαν καν στον κόπο να κατέβουν, άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν» είχε γράψει στην ανάρτησή της.
Προσθέτοντας: «Δεν έκανα καταγγελία για πάρτι αγαπημένη Ελληνική Αστυνομία. Σας κάλεσα, ενώ είχε θορυβηθεί ακόμα και η διαχειρίστρια. Όχι άγχος παίδες. Μόνο τα πτώματα μετράνε τηλεοπτικά. Όταν τη σφάξει λοιπόν θα ενημερώσω πρώτα κανά κανάλι για να σας φωνάξουν».
Δάφνη - Το νέο μήνυμα από τη γειτόνισσα μετά το έγκλημα: «Τη σκότωσε τελικά»
Στη νέα της ανάρτηση στα social media τονίζει: «Τη σκότωσε τελικά. Μόνο αυτό έχω να πω».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.