Ελλαδα

Μεγάλες καθυστερήσεις στη γραμμή 3 του μετρό

Τα προβλήματα έχουν διατηρηθεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μετρό
Μετρό © ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΡΙΜΠΟΣ

Έντονο πρόβλημα με πολλές καθυστερήσεις στην κυκλοφορία της γραμμής 3 του μετρό "Νίκαια- Δουκίσσης Πλακεντίας- Αεροδρόμιο".

Βλάβη συρμού έχει δημιουργήσει έντονο πρόβλημα εδώ και μία ώρα στην κυκλοφορία της γραμμής 3 του μετρό "Νίκαια- Δουκίσσης Πλακεντίας- Αεροδρόμιο".

Συγκεκριμένα γύρω στις 8 και τέταρτο σήμερα Τρίτη το πρωί ο συρμός που έφτασε στο σταθμό του Ελαιώνα από τη Νίκαια μετά από πεντάλεπτη αναμονή για την διαπίστωση βλάβης εκκενώθηκε και κατόπιν αποχώρησε με ρυθμούς "καρβουνιάρη" για να φτάσει τελικά μετά από μισή ώρα στο σταθμό του Κεραμεικού όπου και τελικά ακινητοποιήθηκε, δίνοντας την δυνατότητα στο σύστημα διαχείρισης της κυκλοφορίας να αντιδρομήσει το ρεύμα προς Νίκαια που λειτουργούσε, και να δώσει το πράσινο φως να κατευθυνθούν προς Σύνταγμα τα εγκλωβισμένα τρένα με τους επιβάτες που πολλοί από αυτούς έφτασαν να φωνάζουν για την κατάντια της κατάστασης επιτιθέμενοι λεκτικά κατά δικαίων και αδίκων με κύριο επιχείρημα τον συνωστισμό λόγω της διασποράς του κορωνοϊού. 

Οι σκηνές αυτές ήταν επαναλαμβανόμενες σε πολλούς σταθμούς λόγω της μεγάλης αναμονής, της έντασης που δημιουργούν οι καθυστερήσεις και ο συνωστισμός αλλά και της ανάγκης οι επιβάτες, να βρεθούν στους προορισμούς τους εγκαίρως. 

Ακόμη και τώρα υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία της γραμμής 3 του Μετρό. Λόγω και της διακοπής της κυκλοφορίας της γραμμής του Ηλεκτρικού στο τμήμα Πειραιάς - Ταύρος λόγω πυρκαγιάς το σημερινό πρωϊνό καταγράφεται ως ένα από τα δυσκολότερα για την μεταφορά των επιβατών προς το κέντρο της πόλης. 

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Μπρίμπος

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ