Ελλαδα

Φολέγανδρος: Τι έκανε ο 30χρονος τις ώρες που τον αναζητούσαν

Τι αποκάλυψε ο συνήγορός του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο δράστης της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο
Ο δράστης της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο © Eurokinissi

«Σοβαρό υπόβαθρο ψυχοπαθητικής βλάβης» έχει ο 30χρονος δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς σύμφωνα με τον συνήγορό του.

Αποκαλύψεις για τον πελάτη του, τον 30χρονο δολοφόνο της 26χρονης Γαρυφαλλιάς πραγματοποίησε ο συνήγορός του, επισημαίνοντας πως «έχει υπόβαθρο ψυχοπαθητικής βλάβης».

Συγκεκριμένα, ο κ. Βλάχος σημείωσε πως αυτό είναι «κάτι δεδομένο» αλλά και «μέρος της αλήθειας και είμαστε υποχρεωμένοι να συνεισφέρουμε την αλήθεια». Επίσης, γνωστοποίησε ότι θα οριστεί πραγματογνώμονας προκειμένου να διαπιστωθεί το κατά πόσο επηρέασε αυτή η κατάσταση, τη συμπεριφορά του 30χρονου.

«Έχει σοβαρό ψυχικό πρόβλημα για το οποίο είχε δοθεί για πολλά χρόνια φαρμακευτική αγωγή, η οποία το τελευταίο διάστημα είχε διακοπεί αυτοβούλως από τον 30χρονο» είπε ακόμη.

Ακόμα, ο κ. Βλάχος εξέφρασε την αμέριστη συμπόνοια της οικογένειας του δράστη στην οικογένεια της νεαρής.

«Δεν έχει συνείδηση της πράξης του. Την πρώτη φορά που τον είδα δεν μπορούσε να επικοινωνήσει, τη δεύτερη φορά ήταν πιο εύκολη η επικοινωνία» ενημέρωσε ο δικηγόρος.

Τέλος, ο κ. Βλάχος αναφέρθηκε στο περιεχόμενο αυτής της επικοινωνίας, λέγοντας πως «όταν τον ρώτησα τι έκανε τις 24 ώρες που κρυβόταν μετά το τραγικό συμβάν μου απάντησε: προσπαθούσα να πιάσω το νήμα των γεγονότων και πώς έφτασα σε αυτό το τραγικό πράγμα. Δεν μπορούσε ο ίδιος να δώσει εξήγηση».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ