Ελλαδα

Ο Γιάννης Πάριος αποχαιρετά τον Τόλη Βοσκόπουλο

Η ανάρτηση στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάννης Πάριος και Τόλης Βοσκόπουλος
Γιάννης Πάριος και Τόλης Βοσκόπουλος @giannisparios_official/Instagram

Ο Γιάννης Πάριος, με ανάρτησή του στο Instagram, αποχαιρετά τον Τόλη Βοσκόπουλο

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, μια από τις καλύτερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, πέθανε στα 81 του από ανακοπή καρδιάς. Η ζωή του «Πρίγκιπα του ελληνικού τραγουδιού» ήταν γεμάτη έντονες στιγμές, μεγάλες επιτυχίες, έρωτα και περιπέτεια. Ο Γιάννης Πάριος αποχαιρετά με μια φωτογραφία και λίγα λόγια τον Τόλη Βοσκόπουλο, μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.

Στην ανάρτησή του στο Instagram ο Πάριος, αφού αναφέρει ότι ο Τόλης ερμήνευσε το πρώτο τραγούδι που έγραψε, του εύχεται «καλό ταξίδι».

Γιάννης Πάριος - Η ανάρτηση στο Instagram για τον Τόλη Βοσκόπουλο

«Δεν έχω λόγια… Το πρώτο τραγούδι που έγραψα ποτέ, είχα την τύχη και την τιμή να το πεις εσύ. Κάτι τέτοιες ώρες πόσο σε θυμάμαι, κάτι τέτοιες ώρες νιώθω μοναξιά… Καλό ταξίδι αδελφέ μου» έγραψε ο Γιάννης Πάριος, αποχαιρετώντας τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Τόλης Βοσκόπουλος - Την Τετάρτη η κηδεία του στο Α' Νεκροταφείο

Η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου θα γίνει την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021 στο Α' Νεκροταφείο. Με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, η κηδεία θα πραγματοποιηθεί τιμής ένεκεν με δημοτική δαπάνη στο Α' Κοιμητήριο του Δήμου Αθηναίων.

«Ο "πρίγκιπας" ξεκίνησε σήμερα για το τελευταίο του ταξίδι. Μοναδικός σε όλα του, έγραψε τη δίκη του ιστορία στο ελληνικό τραγούδι και ήταν πάντα εκεί. Στη χαρά, στη λύπη, στην αγάπη. Καλό ταξίδι Τόλη. Ανεπανάληπτος» έγραψε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, στη σελίδα του στο Facebook.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ