Ελλαδα

Τόλης Βοσκόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση από Άντζελα Γκερέκου

Το μήνυμά της για όσους εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άντζελα Γκερέκου (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου έκανε την πρώτη ανάρτησή της στο Facebook  μετά τον θάνατο του διάσημου τραγουδιστή
Άντζελα Γκερέκου (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου έκανε την πρώτη ανάρτησή της στο Facebook μετά τον θάνατο του διάσημου τραγουδιστή © EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Η Άντζελα Γκερέκου, σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, έκανε την πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση για τον θάνατο του διάσημου τραγουδιστή.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε σήμερα Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 από τη ζωή. Η είδηση ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος πέθανε στα 81 του σκόρπισε θλίψη, με τους θαυμαστές του «πρίγκιπα του ελληνικού τραγουδιού» να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του διάσημου τραγουδιστή.

Η Άντζελα Γκερέκου, σύζυγος του σπουδαίου Έλληνα καλλιτέχνη, έκανε ανάρτηση στο Facebook, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους εξέφρασαν την αγάπη και τη συμπαράστασή τους.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος πέθανε από ανακοπή καρδιάς. Υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες φωνές που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα και ένας καλλιτέχνης σταρ της εποχής του. Ο Βοσκόπουλος παντρεύτηκε 4 φορές. Ο πρώτος γάμος ήταν με τη Στέλλα Στρατηγού (1960 - 1965). Στη συνέχεια παντρεύτηκε τη Μαρινέλλα (1973 - 1981). Ο τρίτος γάμος ήταν με την Τζούλια Παπαδημητρίου. Με την Άντζελα Γκερέκου παντρεύτηκαν στις 2 Αυγούστου 1996 στην Κέρκυρα. Η κόρη τους, Μαρία, γεννήθηκε το 2001.

Άντζελα Γκερέκου - Τι έγραψε στο Facebook για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Στην ανάρτησή της στο Facebook η πρόεδρος του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου, απάντησε στα συλλυπητήρια μηνύματα που δέχεται από χιλιάδες ανθρώπους, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος πέθανε. Η σύζυγος του θρυλικού τραγουδιστή έγραψε: «Σάς ευχαριστώ».

 

Τόλης Βοσκόπουλος - Πότε είναι η κηδεία του - Τι ανακοίνωσε ο Δήμος Αθηναίων

Όπως έγινε γνωστό, η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου θα γίνει την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021 στο Α' Νεκροταφείο. Με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, η κηδεία θα πραγματοποιηθεί τιμής ένεκεν με δημοτική δαπάνη στο Α' Κοιμητήριο του Δήμου Αθηναίων. «Ο "πρίγκιπας" ξεκίνησε σήμερα για το τελευταίο του ταξίδι. Μοναδικός σε όλα του, έγραψε τη δίκη του ιστορία στο ελληνικό τραγούδι και ήταν πάντα εκεί. Στη χαρά, στη λύπη, στην αγάπη. Καλό ταξίδι Τόλη. Ανεπανάληπτος» έγραψε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, στη σελίδα του στο Facebook.

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ