- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Καιρός: 39άρι άγγιξε σήμερα Πέμπτη - Η πρόγνωση για αύριο
Σε ποιες περιοχές η θερμοκρασία αναμένεται να πέσει
Ο καιρός αύριο Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021 αναμένεται ζεστός, με μικρή υποχώρηση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές κυρίως στη Μακεδονία.
Έντονη ήταν και σήμερα Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021 η ζέστη, καθώς ο καιρός είχε ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες. Το ενισχυμένο αεράκι βελτίωσε κάπως την κατάσταση, ωστόσο υπήρχαν περιοχές που το θερμόμετρο άγγιξε το 39άρι.
Ειδικότερα, η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα πλησίασε τους 39 βαθμούς Κελσίου. Σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, οι υψηλότερες θερμοκρασίες καταγράφηκαν στα Αρφαρά Μεσσηνίας (38,9) και ακολούθησαν Αγγελόκαστρο Αιτωλοακαρνανίας (38,4) και Αστέρι Λακωνίας (38,3 βαθμοί).
Μετεωρολόγοι αναφέρουν ότι η θερμοκρασία πιθανώς να υποχωρήσει ελαφρώς αύριο, αν και θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα, ενώ τοπικές νεφώσεις και βροχοπτώσεις θα σημειωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα, κυρίως στη Μακεδονία και στα ορεινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας.
Ο καιρός αύριο Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021 - Η πρόγνωση
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo, η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 21 έως 34, στη Θεσσαλία από 23 έως 35, στην Ήπειρο από 21 έως 36, στην Ανατολική Στερεά από 23 έως 33, στη Δυτική Στερεά από 23 έως 37, στην Πελοπόννησο από 23 έως 36, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 34, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 24 έως 33, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 23 έως 36, στις Κυκλάδες από 23 έως 30, στα Δωδεκάνησα από 23 έως 33 και στην Κρήτη από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 26 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έως 2 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν σε νότιους έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 27 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.