Ελλαδα

Μονή Πετράκη: Στον ανακριτή ο ιερέας για την επίθεση με βιτριόλι

Αναμένεται να απολογηθεί μετά τη νέα προθεσμία που έλαβε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο  37χρονος καθαιρεθείς ιερέας μετά τη μεταφορά του στον εισαγγελέα
Ο 37χρονος καθαιρεθείς ιερέας μετά τη μεταφορά του στον εισαγγελέα © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Επίθεση με βιτριόλι κατά Μητροπολιτών στη Μονή Πετράκη: Σήμερα θα απολογηθεί στον ανακριτή ο 37χρονος πρώην ιερέας.

Στις 11:00 σήμερα (29/6) το πρωί αναμένεται να απολογηθεί ο πρώην ιερέας που επιτέθηκε με βιτριόλι κατά Μητροπολιτών στη Μονή Πετράκη κατά τη διάρκεια Συνοδικού Δικαστηρίου, στο οποίο εξεταζόταν η καθαίρεσή του για σειρά υποθέσεων.

Εχθές, ο πρώην ιερέας βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή, όπου ζήτησε νέα προθεσμία προκειμένου να διαβιβαστεί ο ιατρικός του φάκελος. Μάλιστα, βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο είπε στις κάμερες και τους δημοσιογράφους που ανέμεναν: «Όλα είναι συνωμοσία. Δεν υπάρχει εκκλησιαστική δικαιοσύνη όλα θα αποδειχθούν».

 

 

Σύμφωνα με το «Έθνος», στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, ο 37χρονος ζήτησε συγγνώμη για το κακό που προκάλεσε, σημειώνοντας: «Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να μην το είχα κάνει». Επιπλέον, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε σκοπό να ρίξει στον εαυτό του το καυστικό υγρό. «Το καυστικό υγρό το βρήκα στο Ίντερνετ και το αγόρασα πριν από ενάμιση μήνα. Παρήγγειλα δύο γυάλινα μπουκάλια και πλήρωσα γι’ αυτά το ποσό των 45 ευρώ. Είχα σκοπό να το ρίξω στον εαυτό μου μπροστά σε όλους. Εκείνη τη στιγμή, όμως, θόλωσα και άρχισα να το πετάω στους άλλους. Ζητώ συγγνώμη για το κακό που προκάλεσα. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να μην το είχα κάνει». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ