Ελλαδα

Τα θέματα στις Πανελλήνιες 2021 που έπεσαν σήμερα, Τετάρτη (23/6)

Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης και Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πανελλήνιες 2021 (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Εξετάστηκαν σήμερα Τετάρτη (23/6) οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ σε μαθήματα
Πανελλήνιες 2021 (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Εξετάστηκαν σήμερα Τετάρτη (23/6) οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ σε μαθήματα © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Τα θέματα στις Πανελλήνιες 2021 σήμερα Τετάρτη (23/6) για υποψήφιους ΕΠΑΛ σε Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης και Ναυτικό Δίκαιο.

Στη δημοσιότητα έδωσε το Υπουργείο Παιδείας τα θέματα για τις Πανελλήνιες 2021, στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των Λυκείων ΕΠΑΛ σήμερα, Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021.

Τα θέματα είναι από τα μαθήματα Ηλεκτροτεχνία 2, Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-ΕφαρμογέςΙστορία Σύγχρονης Τέχνης και Αρχιτεκτονικό Σχέδιο.

Η εξέταση ξεκίνησε στις 08.30. Οι υποψήφιοι προσήλθαν στις αίθουσες των εξεταστικών κέντρων μέχρι τις 08.00. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος ήταν τρεις ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας -Αρχιτεκτονικό Σχέδιο- για το οποίο η διάρκεια εξέτασης ήταν τέσσερις ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι θα γίνει με SMS η ενημέρωση των υποψηφίων για τα αποτελέσματα στις Πανελλήνιες 2021, την ώρα που η προσοχή επικεντρώνεται σταδιακά στον υπολογισμό των μορίων και τους συντελεστές βαρύτητας.

Τα θέματα που εξετάστηκαν οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες 2021

Πατήστε πάνω στους συνδέσμους για να δείτε τα θέματα που έπεσαν στους υποψήφιους ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες 2021 σήμερα Τετάρτη (23/6):

Τα θέματα στο μάθημα Ηλεκτροτεχνία 2

Τα θέματα στο μάθημα Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές

Τα θέματα στο μάθημα Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Τα θέματα στο μάθημα Αρχιτεκτονικό Σχέδιο.

Πανελλήνιες 2021 - Το πρόγραμμα των ΕΠΑΛ

Οι μαθητές των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) έχουν ολοκληρώσει τις εξετάσεις στις Πανελλήνιες 2021. Σημειώνεται ότι με βάση το πρόγραμμα για τις Πανελλήνιες 2021, οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ εξετάζονται την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 στις Ηλεκτρικές Μηχανές, τις Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, τη Ναυσιπλοΐα ΙΙ και τις Ναυτικές Μηχανές.

Συνολικά, απομένουν άλλες τέσσερις ημέρες για να ολοκληρωθούν οι Πανελλήνιες 2021 στα ΕΠΑΛ, όπως φαίνεται και στο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Το πρόγραμμα των ΕΠΑΛ με τα μαθήματα που εξετάζονται στις Πανελλήνιες 2021
Το πρόγραμμα των ΕΠΑΛ με τα μαθήματα που εξετάζονται στις Πανελλήνιες 2021

Πανελλήνιες 2021 - Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται στην αίθουσα εξέτασης

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδείας, κατά την είσοδό τους στην αίθουσα της εξέτασης οι υποψήφιοι απαγορεύεται να φέρουν μαζί τους βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές και οποιαδήποτε άλλα ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης ή λήψης πληροφοριών ή επικοινωνίας.

Επιτρέπεται να έχουν στυλό μόνο ανεξίτηλης μελάνης (μαύρο ή μπλε), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα και μπουκαλάκι με νερό ή αναψυκτικό. Το μολύβι γενικά δεν επιτρέπεται στις απαντήσεις, παρά μόνο αν το διευκρινίζουν οι οδηγίες των θεμάτων. Επίσης:

  • Οι υποψήφιοι γίνονται δεκτοί στις εξετάσεις με βασικό αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο εξεταζομένου και δεν είναι απαραίτητο να έχουν άλλο αποδεικτικό στοιχείο (ταυτότητα ή διαβατήριο).
  • Για λόγους ενιαίας μεταχείρισης και για το αδιάβλητο των εξετάσεων στην περίπτωση που εξετάζονται στην ίδια αίθουσα μαθητές - αδέλφια, θα πρέπει να απέχουν μεταξύ τους τουλάχιστον 2 - 3 θέσεις.
  • Απαγορεύεται η είσοδος εντός του εξεταστικού κέντρου (κτιριακό συγκρότημα και αύλειος χώρος) οποιουδήποτε άλλου εκτός των εξεταζομένων, των μελών και λοιπού προσωπικού των οικείων επιτροπών, του βοηθητικού προσωπικού και των επιτηρητών.
  • Εξαίρεση από την απαγόρευση αυτή επιτρέπεται μόνο στην περίπτωση παροχής έκτακτης τεχνικής ή ιατρικής βοήθειας μετά από σχετική πρόσκληση της επιτροπής. Επίσης, απαγορεύεται η γνωστοποίηση των θεμάτων σε οποιονδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο.

Τι γίνεται αν ένας υποψήφιος στις Πανελλήνιες 2021 αρρωστήσει την ώρα της εξέτασης

Στην ενημέρωσή του το Υπουργείο Παιδείας διευκρινίζει ότι αν κατά τη διάρκεια της εξέτασης λόγω ξαφνικής ασθένειας, υποψήφιος αναγκαστεί να διακόψει την εξέτασή του, ισχύουν τα ακόλουθα:

  1. Η Λυκειακή Επιτροπή (ΛΕΕ) καλεί τον υποψήφιο και αν ο υποψήφιος δηλώσει με υπεύθυνη δήλωση ότι ολοκλήρωσε τελικά την εξέτασή του, τότε το γραπτό του αποστέλλεται και βαθμολογείται κανονικά.
  2. Αν ο υποψήφιος δεν υπογράψει τέτοια υπεύθυνη δήλωση, αφού η ΛΕΕ συντάξει σχετικό πρακτικό, φυλάσσει το γραπτό δοκίμιο στο εξεταστικό κέντρο ή στην οικεία ΕΕΔΔΕ και αποστέλλει αντίγραφο του πρακτικού στο Βαθμολογικό Κέντρο ενημερώνοντας για την απουσία-διακοπή εξέτασης του υποψηφίου.
  3. Ο υποψήφιος θα λάβει μέρος στις επαναληπτικές εξετάσεις, εφόσον ακολουθήσει τη νόμιμη διαδικασία, οπότε το γραπτό του μένει μόνιμα στο Ε.Κ. ή στην ΕΕΔΔΕ και δεν αποστέλλεται στο ΒΚ. Σε διαφορετική περίπτωση (αν δεν φέρει δικαιολογητικά κλπ.), το γραπτό δοκίμιο αποστέλλεται τελικά στο ΒΚ για βαθμολόγηση με σχετικό αντίγραφο πρακτικού της Λυκειακής Επιτροπής, αφού ο υποψήφιος δεν παραπέμπεται στις επαναληπτικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ