Ελλαδα

Η κατάθεση της 50χρονης γυναίκας που βιάστηκε στα Πετράλωνα

Η γυναίκα περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα φρικτά έζησε

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

H 50χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα βιασμού από ένοικο πολυκατοικίας στα Πετράλωνα, περιγράφει τα γεγονότα στην κατάθεσή της

Ταυτοποιήθηκε, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού 50χρονης καθαρίστριας σε διαμέρισμα στα Κάτω Πετράλωνα.

Πρόκειται για αλλοδαπό, 35 ετών, ο οποίος είχε φυλακιστεί το 2015, για βιασμό και αποφυλακίστηκε το 2020. Όπως κατήγγειλε η 50χρονη γυναίκα, καθάριζε πολυκατοικία στην οδό Συμμαχιδών, όταν ξαφνικά ο 35χρονος την άρπαξε και την έβαλε με τη βία στο διαμέρισμά του όπου την βίασε. Σημειώνεται, ότι η γυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΒΙΑΣΤΗ © EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Βιασμός - Πετράλωνα:  Η κατάθεση του θύματος

Σοκαριστική ήταν η κατάθεση της 50χρονης γυναίκας που βιάστηκε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στα Κάτω Πετράλωνα.

Όπως ανέφερε η γυναίκα, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του star, πήγε στην πολυκατοικία στις 8 το πρωί του Σαββάτου κι ενώ περίμενε το ασανσέρ, κάποιος την άρπαξε από τον λαιμό και την παρέσυρε με τη βία στο διαμέρισμά του στο ισόγειο. Έβαλε τα χέρια του στον λαιμό της και την έπνιγε. Την είχε γυμνή όλη μέρα και τη βίασε πολλές φορές, χωρίς προφυλάξεις. Τη χτύπησε επανειλημμένα στο πρόσωπο με τα χέρια του. 

Γύρω στις 5 το απόγευμα, ο δράστης πήγε στην κουζίνα να φτιάξει φαγητό και τότε η γυναίκα πρόσεξε ότι στην πόρτα ήταν το κλειδί. Άνοιξε και βγήκε σε ένα μπαλκόνι που έβλεπε στον ακάλυπτο. Τότε, άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια. Κατάφερε να πάει σε διπλανό σπίτι κι έτσι ξέφυγε. 

Όπως είπε η άτυχη 50χρονη δεν ήξερε τον δράστη, δεν είχαν μιλήσει ούτε μαλώσει ποτέ. Η γυναίκα ζει στην Ελλάδα 27 χρόνια. Ζήτησε να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ