Ελλαδα

Πανελλήνιες 2021: Ιστορία, Φυσική και Οικονομία για τα ΓΕΛ 22/6

Τελευταίο μάθημα για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πανελλήνιες 2021: Tα τελευταία μαθήματα δίνουν οι υποψήφιοι των ΓΕΛ - Το πρόγραμμα για τους μαθητές των ΕΠΑΛ.

Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ ολοκληρώνουν σήμερα, Τρίτη, τις πανελλήνιες εξετάσεις 2021 στα μαθήματα προσανατολισμού, δίνοντας Ιστορία, Φυσική και Οικονομία. Αύριο Τετάρτη, 23 Ιουνίου, συνεχίζουν οι μαθητές των ΕΠΑΛ με Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο και Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές.

Την ερχόμενη Τρίτη, 29 Ιουνίου, ξεκινούν οι εξετάσεις των ειδικών και μουσικών μαθημάτων, τόσο για τους αποφοίτους των ΓΕΛ, όσο και των ΕΠΑΛ.

Πανελλήνιες 2021 - ΕΠΑΛ: Συνεχίζονται οι εξετάσεις μέχρι τις 28 Ιουνίου 2021

Την Τετάρτη, 23 Ιουνίου, οι Πανελλήνιες 2021 συνεχίζονται για τους μαθητές των ΕΠΑΛ με τα μαθήματα Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο και Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές. Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα ολοκληρώσουν τις Πανελλήνιες 2021 την Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021.

 

Πανελλήνιες 2021: Αυτό είναι το πρόγραμμα των Ειδικών Μαθημάτων

Από τις 29 Ιουνίου έως και τις 9 Ιουλίου 2021 θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των Ειδικών Μαθημάτων για τους υποψηφίους των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες 2021.

Το Υπουργείο Παιδείας με ανακοίνωσή του υπενθυμίζει το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων των Ειδικών Μαθημάτων και παραθέτει τα Εξεταστικά Κέντρα στα οποία θα πρέπει να προσέλθουν οι υποψήφιοι. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ