Ελλαδα

Γλυκά Νερά: Το «παραμύθι» του πιλότου είχε συμβεί σε φίλο του

Το σκηνοθετούσε επί 2 ώρες και 20 λεπτά μετά τη δολοφονία

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γλυκά Νερά: Το «παραμύθι» του πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ήταν εμπνευσμένο από παλαιότερη ληστεία σε σπίτι φίλου του
Γλυκά Νερά: Το «παραμύθι» του πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ήταν εμπνευσμένο από παλαιότερη ληστεία σε σπίτι φίλου του © Instagram

Γλυκά Νερά: Το «παραμύθι» του πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ήταν εμπνευσμένο από παλαιότερη ληστεία σε σπίτι φίλου του.

Η τροπή που πήρε η υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, έχει σοκαρει το πανελλήνιο. Μετά την ομολογία του συζύγου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, αποδεικνύεται ότι δεν έγινε καμία ληστεία, αλλά «σκηνοθετήθηκε» με επιδεξιότητα από τον ίδιο. 

Ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, φαίνεται πως εμπνεύστηκε την ιστορία που είπε στις αρχές από μία ληστεία που συνέβη στις 17 Ιουλίου του 2018 στο Αλεποχώρι. Θύματα ήταν ο εκπαιδευτής και φίλος του πιλότου με η σύζυγό του, ενώ οι λεπτομέρειες που παρέθεσε ο 32χρονος είχαν πολλά κοινά στοιχεία με την παλιότερη ληστεία. 

Η ληστεία στο Αλεποχώρι και τα κοινά στοιχεία με τα Γλυκά Νερά

Περιέγραψε ότι οι δράστες ήταν τρεις και πως ο αρχηγός τους ήταν περίπου 35 χρονών, είχε ύψος γύρω στο 1.70, εύσωμος, με χοντρό λαιμό, μελιά μάτια και στρογγυλό πρόσωπο. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι μιλούσε ελληνικά αλλά ανέφερε και αλβανικές λέξεις. 

Ακριβώς τα ίδια είχε καταθέσει και ο εκπαιδευτής του πιλότου πριν τρία χρόνια, όταν περιέγραφε τη ληστεία στο Αλεποχώρι. Παρόμοιος ήταν και ο τρόπος δράσης των τριών ληστών, ενώ οι δράστες είχαν κακοποιήσει και τον σκύλο του ζευγαριού πριν μπουν στο σπίτι τους. 

Ο εκπαιδευτής του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, όταν άκουσε τις λεπτομέρειες του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, αναγνώρισε αμέσως την άγρια ληστεία στην οποία είχαν πέσει θύματα ο ίδιος και η γυναίκα του. 

«ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ - ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΟΛΑΪΝ»

«Όλοι το ήξεραν στο αεροδρόμιο. Ήξεραν τι μας συνέβη, διότι έτρεξαν να δώσουν αίμα για εμένα και για την γυναίκα μου στο ΚΑΤ», δήλωσε σήμερα ο εκπαιδευτής του πιλότου. Όπως είπε στον AΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», «εγώ άκουσα αυτόν τον άνθρωπο να λέει πως έγινε η επίθεση και είπα "είναι το ίδιο", για αυτό και ενημέρωσα τις Αρχές».

«Περιέγραψε τον αρχηγό, είπε ότι βγήκε η μάσκα, είδε το πρόσωπο του. Το ίδιο κάναμε και εμείς. Φάνηκε να είναι όλα ίδια», είπε ο άνθρωπος, εμφανώς ταραγμένος από την ομολογία του 32χρονου. Όσον αφορά τον πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο εκπαιδευτής του είπε χαρακτηριστικά: «αν ρωτήσετε τον οποιοδήποτε στο Αεροδρόμιο των Μεγάρων, άνω των 50 ετών, άντρα ή γυναίκα, θα σας πει ότι τον θεωρούσε γιο του».

«Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ…»

Σκηνοθετούσε τη «ληστεία» επί 2 ώρες και 20 λεπτά 

Τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικές αρχές οι οποίοι, σύμφωνα με δήλωση του προέδρου των Αστυνομικών Ν/Α Αττικής, κ. Γιώργο Καλλιακμάνη, είχαν υποψιαστεί από την αρχή τον σύζυγο του θύματος, δείχνουν ότι ο 32χρονος σκότωσε την σύζυγό του στις 04:00 τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου και και για 2 ώρες και 20 λεπτά, μέχρι τις 6:20 που ειδοποίησε την αστυνομία, «σκηνοθετούσε» την φανταστική ληστεία.

Ανακάτεψε το σπίτι, έδεσε πισθάγκωνα την νεκρή σύζυγό του, Καρολάιν Κράουτς, έπνιξε με τα χέρια του τον σκύλο και τον κρέμασε στη σκάλα, έβαλε το μωρό δίπλα στη νεκρή μητέρα του και στη συνέχεια δέθηκε ο ίδιος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ